ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

ΚΟΜΜΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ (ΚΕΑ)

«ΜΝΗΜΟΝΙΟ 2» ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ:
ΜΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΝΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ


Η νέα δανειακή σύμβαση μεταξύ της τρόικα (ΕΕ-ΕΚΤ-ΔΝΤ) και του ελληνικού κυβερνητικού συνασπισμού ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ φέρνει δραματικές εξελίξεις για τον ελληνικό λαό, αλλά και για ολόκληρη την Ευρώπη.
Αυτή η νέα αυταρχική συμφωνία είναι παράνομη, γιατί την διαπραγματεύτηκε μια κυβέρνηση που δεν εξελέγη ποτέ, αλλά διορίστηκε απευθείας από την τρόικα και τις ελληνικές και διεθνείς δυνάμεις του κεφαλαίου.
Αυτή η συμφωνία είναι απάνθρωπη, γιατί, μεταξύ άλλων τρομακτικών αλλαγών, επιβάλλει 150.000 απολύσεις στον δημόσιο τομέα, καταργεί κάθε έννοια συλλογικών συμβάσεων, μειώνει τον κατώτατο μισθό στον ιδιωτικό τομέα κατά 22% (από 751,39 ευρώ μεικτά σε 586,08 ευρώ) και κατά 33% για τους εργαζόμενους κάτω των 25 ετών (από 751,39 ευρώ μεικτά σε 510,94 ευρώ), ενώ επίσης μειώνει τις συντάξεις κατά 15% και τινάζει στον αέρα τα ασφαλιστικά ταμεία. Οδηγεί μαθηματικά τον ελληνικό λαό σε μια πρωτοφανή κοινωνική και ανθρωπιστική καταστροφή, αλλά και στην χρεοκοπία της χώρας, την πρώτη χρεοκοπία κράτους-μέλους της Ευρωζώνης.
Αυτή η συμφωνία είναι ένα τεστ. Αν επιτευχθεί η επικύρωσή της ενάντια στη θέληση του ελληνικού λαού, θα καθορίσει την καταστροφική μοίρα των άλλων υπερχρεωμένων κρατών-μελών της ΕΕ και, τελικά, της ίδιας της ΕΕ συνολικά.
Ενάντια στη μαζική και πρωτοφανή φτωχοποίηση, την κοινωνική καταστροφή, την παραβίαση της δημοκρατίας και την κατάργηση της λαϊκής κυριαρχίας, οι δυνάμεις της Ευρωπαϊκής Αριστεράς απαντούν με αλληλεγγύη, αντίσταση και με το συνεχή μας αγώνα για τη συγκρότηση και την εφαρμογή μιας εναλλακτικής διεξόδου από την κρίση.
Απευθυνόμαστε σε όλες τις κοινωνικές και πολιτικές δυνάμεις που αντιστέκονται στην εξελισσόμενη κλιμάκωση της κοινωνικής καταστροφής και του αυταρχισμού σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο, και τις καλούμε στον ευρύτερο δυνατό ενωτικό αγώνα, για τη μαζική αλλαγή του συσχετισμού δύναμης και την ανατροπή των αντιδραστικών κυβερνήσεων, της τρόικα και των προγραμμάτων ακραίας λιτότητας, σε κάθε χώρα και στην Ευρώπη συνολικά.
Μόνο μια τέτοια απάντηση μπορεί να ανταποκριθεί στις παρούσες ιστορικές εξελίξεις και να υπερασπιστεί τις κοινωνικές κατακτήσεις και τα δικαιώματα των λαών μας, ενάντια στις δυνάμεις του κεφαλαίου, που δημιούργησαν την κρίση. Λαοί της Ευρώπης, ενωθείτε και εξεγερθείτε!
 
Βρυξέλλες, 10/02/2012

Δεν υπάρχουν σχόλια: