ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

Δήλωση του Πέτρ. Χάλκου, Υπεύθυνου Επιτροπής Αυτοδιοίκησης του ΣΥΝ



Απάντηση στις δηλώσεις της «Λαϊκής Συσπείρωσης» και του κ. Πελετίδη


Σε απάντηση της ανακοίνωσης της Λαϊκής Συσπείρωσης και του κ. Πελετίδη ο υπεύθυνος της Επιτροπής Αυτοδιοίκησης του ΣΥΝ Αχαΐας, Πέτρος Χάλκος, έχει να δηλώσει τα ακόλουθα:
 
1. Ο Συνασπισμός και όχι ο ΣΥΡΙΖΑ, όπως πολύ καλά γνωρίζει η Λαϊκή Συσπείρωση και ο κ. Πελετίδης, στήριξε την παράταξη «Τώρα για την Πάτρα» με επικεφαλής τον Γιάννη Δημαρά, με αυτοδιοικητικά κριτήρια και όχι γιατί ο κ. Δημαράς και όλοι οι υποψήφιοι στο ψηφοδέλτιό του ήταν μέλη του Συνασπισμού.
2. Η κριτική του ΣΥΝ προς τα πεπραγμένα της Δημοτικής Αρχής εκφράστηκε και εκφράζεται με δημόσιες ανακοινώσεις και τοποθετήσεις που συχνά διαφέρουν  από τις θέσεις ή αποφάσεις της Δημοτικής Αρχής, σεβόμενοι την αυτονομία της Δημοτικής Παράταξης και διατηρώντας πλήρως και την δική μας αυτονομία.
3. Είναι πλήρως κακόβουλο εκ μέρους της Λαϊκής Συσπείρωσης και του κ. Πελετίδη, αντί να επικεντρώνουν την αντίθεσή τους προς τις αποφάσεις και τα πεπραγμένα της Δημοτικής Αρχής, να την κατευθύνουν προς κόμματα τις Αριστεράς, συκοφαντώντας θέσεις και αντιλήψεις τους, σε μια προσπάθεια συσπείρωσης του χώρου του ΚΚΕ κάτω από την ανθενωτική σημαία που έχει υψώσει.
 
Τα μεγάλα προβλήματα του λαού μας και οι πολιτικές εξόντωσής του που εφαρμόζονται από το ΠΑΣΟΚ – ΝΔ – ΛΑΟΣ κατ’ επιταγή της ΤΡΟΙΚΑΣ, δεν αντέχουν μικροπολιτικά συμφέροντα. Ο κόσμος ζητά από την Αριστερά να υπερβεί «τα μαγαζάκια» και τις υπαρκτές διαφορές, να βρει αυτά που την ενώνουν και να δώσει ελπίδα για μια αξιόπιστη λύση εξόδου από την πολιτική, οικονομική και αξιακή κρίση που μαστίζει την κοινωνία. Όσον αφορά το θέμα της Καρναβαλούπολης, παραπέμπουμε στην δημόσια ανακοίνωσή μας .
Πάτρα, 1-2-2012



Δεν υπάρχουν σχόλια: