ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

Υπο διάλυση το ΛΑΟΣ, λόγω των συνεχών κολωτούμπων Καρατζαφέρη

Τελικά τα κατάφερε με την κωλοτούμπα του να το διαλύσει το ΛΑΟΣ για σήμερα.

 Βέβαιο θεωρεί τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης Παπαδήμου ο Καψής, αντί της έντιμης παραίτησης

 Κι ενώ οι διαδηλωτές είναι στους δρόμους των μεγάλων πόλεων και διαμαρτύρονται για τα μέτρα που ετοιμάζεται να υπογράψει η Κυβέρνηση, οι παραιτήσεις έχονται βροχή. “Είναι εύλογο ότι θα γίνει ανασχηματισμός της κυβέρνησης και οι υπουργοί του δεν θα μείνουν στην κυβέρνηση από τη στιγμή που ο ΛΑΟΣ δεν στηρίζει τη συμφωνία για τη βοήθεια”, δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παντελής Καψής. Που πάντως καμία ένδειξει δεν έδωσε ότι αντί του ανασχηματισδμού θα προτιμηθεί μία έντιμη παραίτηση, από αυτούς που ανέλαβαν να ξεπουλήσουν την χώρα.
Σημειώνεται ότι η συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου για την έγκριση της συμφωνίας των νέων μέτρων έχει μετατεθεί για τις 6 το απόγευμα.
Πάντως, ο Μάκης Βορίδης και ο Άδωνις Γεωργιάδης δήλωσαν ότι θα παραιτηθούν από υπουργοί, όπως ο Αστέριος Ρουντούλης, αλλά οι ίδιοι θα ψηφίσουν τα νέα μέτρα, προκαλώντας εσωκομματικό ρήγμα στο ΛΑΟΣ, καθώς ο Γιώργος Καρατζαφέρης διεμήνυσε ότι το κόμμα του δεν θα τα υπερψηφίσει.
 Ο Όλι Ρεν από τις Βρυξέλες μιλά για λογαριασμό που θα δεσμεύει το νέο δάνειο, το διευθυντήριο της Κοινότητας αναβάλλει την συζήτηση για την εκταμίευση του και ο Γιούρκεν τάσσεται κατά της Ελλάδος.
Στο μεταξύ ο Καρατζαφέρης με τις κολοτούμπες που κάνει όλο αυτό το καιρό, ούτε καν οι δικοί του δεν μπορούν να τον ακολουθήσουν. Απο την μια εμμέσως στηρίζει την κυβέρνηση και απο την άλλη λέει πως θα καταψηφίσει τα νέα μέτρα.. Τους υπουργούς του, με την στάση του τους άφησε στα....
κρύα του λουτρού. Κάποιοι προσχώρησαν προς την πλευρά του (Ρουντούλης, Γεωγιάδης, Γεωργίου) ενώ κάποιοι άλλοι (Βορίδης) φέρονται να το σκέφτονται ακόμα για το αν θα ψηφίσουν τελικά τα μέτρα η όχι... Μπάχαλο δηλαδή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: