ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

Εικόνες ντροπής στην Κόρινθο για την κλοπή μίας ταμειακής μηχανής!

Καταυλισμός Αφγανών στην Ευρώτα της Πάτρας. Φωτογρ. Αρχείου.

Εικόνες ντροπής που χαρακτηρίζουν έναν ολόκληρο λαό είναι αυτές που εκτυλίχθησαν σήμερα στον σιδηροδρομικό σταθμό της Κορίνθου. Πεδίο μάχης έγινε ο παλιός σταθμός του ΟΣΕ με αποτέλεσμα μάλιστα να υπάρξουν και τραυματισμοί. Όλα ξεκίνησαν από την κλοπή μιας ταμειακής μηχανής και χρημάτων, από μετανάστη χωρίς χαρτιά.
Ο γιός του θύματος της κλοπής, μετέβη με φίλους του στην περιοχή... προκειμένου να πάρει στα χέρια του την κατάσταση αυτοδικώντας. Κίνητρο η αναζήτηση  της ταμειακής μηχανής.
 Ακολούθησε συμπλοκή και τραυματισμοί, καθώς δεν ανευρέθηκε και παράλληλα κατηγορήθηκαν συλλήβδην οι μετανάστες για την κλοπή.
Η ΕΛΑΣ, άφησε υποψίες κατά των επιτιθεμένων Κορίνθιων, ότι παρέσυραν με το αυτοκίνητό τους μετανάστη, έσπευσε όμως να ξεκαθαρίσει ότι δεν υπήρχε ρατσιστικό κίνητρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: