ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012

Αναγκαίο ένα νέο κόμμα, εκτιμά ο υπουργ. Εσωτερικών Τ. Γιαννίτσης

Ένα νέο κόμμα γεννιέται, αλλά φαίνεται δεν αρέσει του Γιαννίτση. Του το αφιερώνω!

Να μας αδειάσουν τη γωνιά οι πληρωμένοι της συγκυβέρνησης της συμφοράς

Αναγκαία θεωρεί τη δημιουργία ενός νέου κόμματος σύμφωνα  με το zougla.gr ο Τάσος Γιαννίτσης, υποστηρίζοντας πως, αν δεν συμβεί κάτι τέτοιο, θα παραταθεί το μπλοκάρισμα της πολιτικής ζωής του τόπου.
Σε συνέντευξή του σήμερα στο "Έθνος της Κυριακής", ο Υπουργός Εσωτερικών, δεξί χέρι του ολετήρα πρώην πρωθυπουργού Σημίτη, δηλώνει πως οι εκλογές πριν από την υπογραφή της νέας δανειακής σύμβασης θα οδηγήσουν στη χρεοκοπία της χώρας και περιγράφει ένα πολιτικό πεδίο «ναρκοθετημένο με εκπλήξεις», ενώ κρούει τον κώδωνα του κινδύνου στα πολιτικά κόμματα και στην κοινωνία, σε μία προσπάθεια εκβιασμού της.
Οι χρεωκοπημένοι πολιτικοί του ΠΑΣΟΚ, που ως υποτελείς έχουν παραδώσει την χώρα σε ξένα συμφέροντα, απεύχονται τις εκλογές και καλλιεργούν την ιδέα ενός νέου κόμματος που όμως θα αποτελείται από τα δικά τους χρεωκοπημένα πρόσωπα που βούλιαξαν την χώρα.
Για να σωθούν η χώρα και οι κυρίως οι βαλλόμενοι πολίτες της, που την αποτελούν, μία είναι η λύση. Να μην υπογραφεί η δανειακή σύμβαση που θα δεσμεύση το μέλλον των παιδιών μας. Να μας αδειάσουν τη γωνιά οι πληρωμένοι της συγκυβέρνησης της συμφοράς και να οδηγηθεί ο τόπος σε εκλογές. Να αναδείξει νέα ηγεσία, που με κύρος και πρόσφατη την λαϊκή εντολή θα διαπραγματευτεί με τους δανειστές μας και με κατεύθυνση ότι πρέπει να παγώσουν τα χρέη για μια τριετία, όπως έχει πει στη Βουλή ο Αλ. Τσίπρας του ΣΥΡΙΖΑ, ούτως ώστε να μας μείνει περιθώριο για αναπτυξιακές πρωτοβουλίες, να περάσουν οι τράπεζες σε κοινωνικοποίηση και να δωθούν δάνεια προς τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις για ανάπτυξη. Και κυρίως να σταματήσει η φορολογική καθημερινή επιδρομή στον καταδυναστευόμενο λαό, μικρομεσαίων, συνταξιούχων και εργαζομένων. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: