ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

Την Κυριακή το έγκλημα κατά της Κοινωνίας από το αμαρτωλό "τρίο"

Αυτό είναι το πανό του ΕΚΠ. Προπορεύτηκε πενήντα μέτρα και μετά αποσύρθηκε από την πορεία μαζί με την ηγεσία του ΕΚΠ.

 Φωτογραφικά στιγμιότυπα από την χθεσινή συγκέντρωση μπροστά στο Εργατικό Κέντρο Πάτρας


Κάπου εδώ, λίγο πριν την Αγ. Ανδρέου, όπου και η αποχώρησή της διακρίνεται η ηγεσία του ΕΚΠ κρατώντας το πανό. Μέχρι εδώ προπορεύτηκε, μετά αποσύρθηκε. Η διαφωνία ήταν ότι δεν δέχθηκε να προπορευτεί το πανό της Α΄ ΕΛΜΕ.
 
                 Στη λαιμητόμο του νέου Μνημονίου οι μισθοί και οι κύριες συντάξεις, μαζί με τις επικουρικές και τις συλλογικές συμβάσεις, όπως επίσης τα επιδόματα ανεργίας, τα προγράμματα δημοσίων επενδύσεων και τις κοινωνικές δαπάνες, τα εύρωστα ταμεία και ότι μπορεί να αποφέρει χρήμα η δραχμοποίησή του.
                Αυτό είναι το μότο των επιταγών του γαλλογερμανικού άξονα στην ευρώπη.  Των Μέρκελ και Σαρκοζί. Το νέο φρούτο, αντί του γκαουλάιτερ ονομάζεται "Ταμείο απορρόφησης" όσων εσόδων παράγει σήμερα και στο μέλλον το Δημόσιο, προκειμένου αυτά να αποδίδονται στους δανειστές. Η συγκυβέρνηση Παπαδήμου "μουγκάθηκε" γιαυτά. Προαναγγέλλει όμως, διά του εκπροσώπου της νέα μέτρα από τον Ιούνιο, συνέχεια αυτών που ήδη έχει λάβει, τα οποία έριξαν την Οικονομία σε βαθιά ύφεση. 
          Τα συνδικάτα παρά τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες βρίσκονται στους δρόμους, για την υπεράσπιση αυτονόητων δικαιωμάτων, κατακτήσεων. Την Κυριακή αποφασίζεται η διάλυση της Κοινωνίας διά της ψήφου των τριων κομμάτων ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, Λάος. Συντελείται το έγκλημα κατά της κοινωνίας από το αμαρτωλό τρίο. Οι εργαζόμενοι απορρίπτουν τις προσκυνημένες ηγεσίες. Αυτές, ζουν στον κόσμο τους και απορούν πως είναι δυνατόν να αποπέμπονται από την πορεία. Δείτε φωτογραφικά στιγμιότυπα από την χθεσινή διαμαρτυρία των εργαζομένων της δύναμης του ΕΚΠ στην πόλη. 

 






Τα παραπάνω επτά στιγμιότυπα είναι από την συγκέντρωση μπροστά στο ΕΚΠ, πριν αρχίσει η πορεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: