ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

"Για πρώτη φορά το ελληνικό κράτος κατήργησε όλα τα δικαιώματά του!"

Κάθε μέρα όλο και περισσότεροι γίνονται οι αντιμνημονιακοί που ψήφισαν το Μνημόνιο 1. Σειρά τώρα πήρε η εικονιζόμενη πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ
 
Για να ικανοποιήσουμε τις ορέξεις των πιστωτών μας καταργήσαμε ακόμη και το Σύνταγμα, λέει η Λούκα Κατσέλη


         Σε συνέντευξή της στην ιταλική εφημερίδα "Λα Ρεπούμπλικα", η πρώην υπουργός Εργασίας Λούκα Κατσέλη υπογραμμίζει: «Το νέο δάνειο θα δώσει μια κάποια ανάσα, χάρη, ιδίως, στη συνεισφορά των ιδιωτών πιστωτών. Δεν λύνεται, όμως, το πρόβλημα, στη ρίζα του. Η κρίση θα επιστρέψει, με τρόπο ακόμη πιο δραματικό».
        Η κυρία Κατσέλη, όπως αναφέρει το
newsit.gr, υποστήριξε ότι οι αιτίες δεν αντιμετωπίστηκαν, αλλά απλώς κερδίθηκε, χρόνος, συμπληρώνοντας: «Και για πρώτη φορά το κράτος κατήργησε όλα τα δικαιώματα, ακόμη και τα συνταγματικά. Έχασε όλη του την ισχύ, για να ικανοποιήσει τις ορέξεις των πιστωτών μας».
        Η οικονομολόγος και πολιτικός, η οποία καταψήφισε το νέο Μνημόνιο, τονίζει ότι, «αν η Ελλάδα δεν τηρήσει τις δεσμεύσεις της και συσσωρεύσει καθυστερήσεις, τα υπόλοιπα κράτη θα μπορούν να διεκδικήσουν και μέρος της δημόσιας περιουσίας, να πάρουν και μέρος των αποθεμάτων σε χρυσό της Τράπεζας της Ελλάδος».
       Σε σχέση με την κοινωνική κατάσταση, το τέως μέλος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ υπογραμμίζει: «Τα μέτρα αυτά δεν δημιουργούν ανάπτυξη. Ωθούν ακόμη περισσότερο προς την ύφεση. Και, εκτός αυτού, αυξάνουν την κοινωνική ανισότητα, αποσυνθέτουν τον κοινωνικό ιστό, προκαλούν σύγχυση στις πολιτικές επιλογές».
     Η Λούκα Κατσέλη προβλέπει, επίσης, ότι «οι συνέπειες των μέτρων που υιοθετήθηκαν θα γίνουν αισθητές, επίσης, στην Ιταλία, την Ισπανία, την Πορτογαλία και την Ιρλανδία» και καταλήγει: «Είναι ένας σοβαρός κίνδυνος, του οποίου ο κόσμος δεν αντιλαμβάνεται τη διάσταση και τη σημασία».

Δεν υπάρχουν σχόλια: