ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

Με ύβρεις, που έγιναν συνθήματα εκφράστηκε η αγανάκτηση !

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗΣ

Ογκώδης η συμμετοχή στην πορεία της Πάτρας, παρά τις άσκημες καιρικές συνθήκες
Σε μία ανέλπιστη πορεία εργαζομένων ειρηνική και ογκώδη αποδείχθηκε η απεργιακή κινητοποίηση της Πάτρας, που ξεχύθηκαν στους δρόμους της πόλης για να διαδηλώσουν την αγανάκτησή τους για τα μέτρα που συζητούν από το πρωί οι συνεταίροι της συγκυβέρνησης της συμφοράς.
Από τις 10.30 μαζεύτηκαν μπροστά στο ΕΚ Πάτρας και μετά τις ομιλίες πορεύτηκαν, στους δρόμους της πόλης, αποβάλλοντας με τον τρόπο τους από την πορεία την ΠΑΣΟΚογενή ηγεσία του ΕΚΠ, αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά ότι οι μηχανισμοί του ΠΑΣΟΚ στο εσωτερικό του μπορεί να έχουν πέραση, δεν έχουν όμως στην κοινωνία.
Οι εργαζόμενοι εκφράσαν την αγανάκτησή τους για πρώτη φορά με   ανοικτές παλάμες και ύβρεις, που έγιναν συνθήματα, όπως:
Παπαδήμου παραιτήσου πάρε την Τρόικα και άντε και γαμήσου, 
Ο λαός στη Βουλή, κάτω οι Τροϊκανοί,
Λάος-νουδού-πασόκ, φασίστες, αυτοί είναι οι νέοι  ταγματασφαλίτες,
Ανεξαρτησία, λαϊκή κυριαρχία,
Ήρθε η ώρα να φύγετε από την χώρα, δεν σας παρακαλάμε, γαμιόντας θα σας πάμε.
Και άλλα πολλά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: