ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

Απολύσεις ενστόλων και εκπαιδευτικών επεξεργάζεται γαλλική εταιρεία

Οι Τροϊκανοί πλέον έγιναν σύνηθες φαινόμενο να μπαινοβγαίνουν στα υπουργεία, λες και μπαίνουν σε σουπερμάρκετ. Δίνουν συνεντεύξεις, απειλούν δημοσίως τους υπουργούς και κανένας από την ψευτοσυγκυβέρνηση δεν ντρέπεται γιαυτό. Οι παρθένες την πρώτη φορά ντρέπονται, τις επόμενες το συνηθίζουν, αφού καταστούν πόρνες.

Ωστόσο οι καρικατούρες που παριστάνουν την λαοπρόβλητη κυβέρνηση επιμένουν στην ίδια πολιτική του Μνημονίου και της υποτέλειας

Κι αυτοί, Λούκα Κατσέλη και Μιχ. Χρυσοχοΐδης, ήσαν άυπνοι και δεν πρόλαβαν να διαβάσουν το Μνημόνιο. Ιδού και το πειστήριο. Η φωτογραφία κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και είναι από την... κρεβατοκάμαρα της Βουλής του ΠΑΣΟΚ!

Ολοφύρεται ο Ευ. Βενιζέλος, ο Β΄ των εν Ελλάδι Βενιζέλων, ως υπουργός Οικονομικών της ψευτοσυγκυβέρνησης, ότι "είναι δραματικό να περικόπτεις μισθούς και συντάξεις, ναι, επιπλέον όμως αυτό που έπεται, δεν περιγράφεται", δήλωσε  από το βήμα της Βουλής, για να πάρει την απάντηση από τον Αλ. Τσίπρα του ΣΥΡΙΖΑ «επιτέλους κύριε Βενιζέλο, μην τρομοκρατείται τον κόσμο».
         Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος που επισήμανε στην απλή λαϊκή γλώσσα ότι δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση. Σημειώνεται ότι ένα μεγάλο μέρος της διαβίωσης των νεόπτωχων συντηρεί η Εκκλησία σε όλη την Ελλάδα, με τα συσσίτια που προσφέρει.
           Την ίδια στιγμή, η Τρόικα ζητά μείωση μισθών στον ιδιωτικό τομέα, εκτός του 15% που έχουν ήδη μειωθεί, επιπλέον κατά 25%, αφού όπως τόνισε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ της άνοιξε την όρεξη με τις προτάσεις που έκανε η ψευτοσυγκυβέρνηση Παπαδήμου και με ηθικό αυτουργό τον Ευ. Βενιζέλο.
       Ωστόσο οι καρικατούρες που παριστάνουν την λαοπρόβλητη κυβέρνηση επιμένουν στην ίδια πολιτική του Μνημονίου και της υποτέλειας.  Οι ένστολοι και οι εκπαιδευτικοί, θα συμπεριληφθούν στις 150.000 αποχωρήσεις, έως το 2015, τις οποίες έχουν απαιτήσει οι εκπρόσωποι της Τρόικας για την μείωση του αριθμού των δημοσίων υπαλλήλων.
      Και ποιοι είναι αυτοί που την εκπροσωπούν; Υπάλληλοι που επιβάλλουν όρους στους διαπραγματευτές της ελληνικής ψευτοκυβέρνησης Παπαδήμου και αυτούς ο Βενιζέλος ως υπουργός αντί να αντιταχθεί, τους αποδέχεται αδιαμαρτύρητα, εάν δεν τους επιζητά κιόλας, λόγω και της υιοθέτησης των απαιτήσεων του ΣΕΒ.
       Σύμφωνα με δηλώσεις κυβερνητικού στελέχους, κατά την συνάντηση του υπουργού Οικονομικών, Ευάγγελου Βενιζέλου και του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Δημήτρη Ρέππα, με τους επικεφαλής της Τρόικας, οι τελευταίοι απαίτησαν την άμεση έναρξη της διαδικασίας για τη μείωση των δομών και του αριθμού των υπαλλήλων του Δημοσίου, την αξιολόγηση των οποίων ανέλαβε γαλλική εταιρία.
         Το ίδιο στέλεχος ανέφερε, σύμφωνα με το news247.gr, εμμέσως πλην σαφώς, ότι θα υπάρξουν και απολύσεις εν ενεργεία υπαλλήλων, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι "με την αξιολόγηση θα δούμε ποιοι "κουμπώνουν" με τις απαιτήσεις μας και ποιοι όχι".
         Ο κυβερνητικός αξιωματούχος εξήγησε ότι το γεγονός αυτό διευρύνει την αξιολόγηση και στους ένστολους και τους εκπαιδευτικούς. Όσον αφορά την αξίωση για μία μόνον πρόσληψη ανά 10 αποχωρήσεις, σύμφωνα με το κυβερνητικό στέλεχος, η Task Force θεωρεί ότι εάν αυτό εφαρμοσθεί θα διαλυθούν οι δομές του Δημοσίου. Όσον αφορά τα ζητήματα που αφορούν στις ριζικές αλλαγές στο εργασιακό καθεστώς, ο κυβερνητικός παράγοντας ανέφερε ότι "αυτά συζητούνται σε άλλο επίπεδο".

Δεν υπάρχουν σχόλια: