ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

Αθώος και «με τη βούλα» ο εύελπις - νοσταλγός της χούντας

Κατά αρχηγό της Ευελπίδων ήταν διαστρεβλωμένο το νόημα της δικτατορίας. Βλέπετε, ο Ν. Ντερντιλής με το πιστόλι στο χέρι και το τανκ  προ του Πολυτεχνείου εκείνο το βράδυ απλώς βόλτα θα έκανε.  

Την απαλλαγή του αρχηγού της Σχολής Ευελπίδων καταγγέλλει “Η Επιτροπή Δικαιωμάτων ΣΥΡΙΖΑ” σε ανακοίνωσή της


Την προκλητική απαλλαγή του αρχηγού της Σχολής Ευελπίδων με τρεις ψήφους έναντι δύο αποφάσισε το βράδυ της π. Παρασκευής το Πειθαρχικό της Σχολής για την υπόθεση των “χουντοσταγονιδίων” που είχε έρθει στο φως της δημοσιότητας στις 27 Νοεμβρίου. Μία απόφαση η οποία μπορεί να ανατραπεί μόνο στην περίπτωση που η ίδια η διοίκηση της Σχολής Ευελπίδων προσφύγει σε Δευτεροβάθμιο Πειθαρχικό, ένα όχι και τόσο πιθανό σενάριο. Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, υπέρ του κατηγορούμενου σπουδαστή κατέθεσαν και δύο καθηγητές της Σχολής. Ο εύελπις - νοσταλγός της χούντας, την ημέρα του Πολυτεχνείου είχε βάλει ομάδα ευελπίδων να τραγουδήσει τον ύμνο της 21ης Απριλίου έχοντας προηγουμένως χαρακτηρίσει “μπούρδες” την εξέγερση του Πολυτεχνείου. Συγκεκριμένα, μετά την εκδήλωση για την ημέρα του Πολυτεχνείου, ζήτησε να κλείσουν οι πόρτες της Σχολής και στη συνέχεια άρχισε να “εξηγεί” στους συμφοιτητές του γιατί έχει “διαστρεβλωθεί” η περίοδος της χούντας των συνταγματαρχών. Έπειτα, μαζί με άλλα πέντε άτομα τραγούδησαν τον ύμνο της 21ης Απριλίου με την πλειονότητα των ευελπίδων να παραμένει στις θέσεις τους ζητωκραυγάζοντας σχετικά συνθήματα. Την απαλλαγή του αρχηγού της Σχολής Ευελπίδων καταγγέλλει “Η Επιτροπή Δικαιωμάτων ΣΥΡΙΖΑ” σε ανακοίνωσή της και καλεί, μεταξύ άλλων, την Πολιτεία να “εξετάσει κάθε διοικητική δυνατότητα ώστε να ανατραπεί νομικά σε ανώτερο βαθμό η συγκεκριμένη απαράδεκτη απόφαση που θίγει ευθέως το δημοκρατικό πολίτευμα”. Εκφράζει επίσης την ανησυχία της για το γεγονός ότι υπέρ του εύελπι ψήφισαν δύο καθηγητές του και απαιτεί από τον υπουργό Άμυνας να λάβει τα απαραίτητα μέτρα ότι όλοι οι διδάσκοντες στη Σχολή Ευελπίδων είναι προσηλωμένοι στις βασικές αρχές του δημοκρατικού πολιτεύματος και να αποκλείσει τη δυνατότητα ανάμεσα τους να υπάρχουν και νοσταλγοί της χούντας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: