ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

Στο μαντρί του κόμματος οι ελεύθεροι βουλευτές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ

Στο μαντρί, κοινώς στη στρούγκα, όπως έλεγε ο Αβέρωφ, οι βουλευτές ΠΑΣΟΚ και ΝΔ. Στη φωτογραφία, κάπου ανάμεσα διακρίνονται οι τρεις βουλευτές Αχαΐας του ΠΑΣΟΚ Κυριακοπούλου, Τριανταφυλλόπουλος και Παπαδόπουλος.

Ανασχηματισμός από βδομάδα και πιθανή είσοδο εξωκοινοβουλευτικών στην κυβέρνηση


Στην Αθήνα μετά τις ογκώδεις διαδηλώσεις διαμαρτυρίας το ΛΑΟΣ αναγκάστηκε να απέλθει από την κυβέρνηση και οδηγείται στη διάσπαση αφού δύο βουλευτές του οι Γεωργίου και Γεωργιάδης δηλώνουν ότι θα ψηφίσουν το Β΄ Μνημόνιο, οι Παπανδρέου και Σαμαράς επιβάλλουν κομματικό καταναγκασμό στους βουλευτές τους και απειλούν θεούς και δαίμονες μετά τις διαρροές που είχαν, δηλώνοντας  ότι θα διαγράψουν όσους δεν ψηφίσουν αύριο τα μέτρα, ο τραπεζικός υπάλληλος και για την περίσταση πρωθυπουργός Παπαδήμ(ι)ος θα απευθύνει πάλι διάγγελμα προς εμπέδωση του μηνύματός του από τους κουτούς Έλληνες που δεν καταλαβαίνουν ότι το συμφέρον τους είναι να σωθεί η χώρα κι ας πεινάσουν αυτοί και θάψουν το μέλλον των παιδιών τους.
Αυτό το πατριωτικό καθήκον άλλωστε το έδειξε και η κα Νίκη Τζαβέλλα, ευρωβουλευτής του ΛΑΟΣ, που στην Ευρωβουλή δήλωσε ότι εάν είναι να σωθεί η ευρωζώνη ας πεινάσουμε εμείς οι Έλληνες… 
Παράλληλα από εβδομάδα αναμένεται ανασχηματισμός, αφού η συγκυβέρνηση των τριών γίνεται των δύο, μετά την αποχώρηση του Καρατζαφέ(ρ)νη. Μάλιστα δεν αποκλείεται η στράτευση εξωκοινοβουλευτικών στον υπουργικό τομέα να επεκταθεί. Και τούτο για να μην οδηγηθούμε σε εκλογές, που πιθανόν να βγάλουν μέχρι με 40% την αριστερά, όπως είπε ο Σαμαράς. Για να αποφύγουν δε τον κίνδυνο θα τις αναβάλουν μέχρι αόριστου χρόνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: