ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Δεν ξεμπέρδεψαν. Θα λογοδοτήσουν απέναντι στο λαό και την Ιστορία

Από τις ευαγείς εκδηλώσεις των ΜΑΤ, στις 12-2-12, που ξέσπασαν στους μύθους της χώρας μας, τον Μανώλη (φωτογρ.) και τον Μίκη. 

"Στην Πάτρα το συλλαλητήριο στην πλατεία Γεωργίου και η πορεία που ακολούθησε ήταν από τα μαζικότερα γεγονότα των τελευταίων χρόνων" εκτιμά ο ΣΥΡΙΖΑ

Από την Συντονιστική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας εκδόθηκε χθες η παρακάτω ανακοίνωση:
Η μεγαλειώδης κινητοποίηση του λαού με πάνω από μισό εκατομμύριο κόσμου στο Σύνταγμα και πολλές ακόμα χιλιάδες σε όλες τις πόλεις της χώρας,  πέτυχε να απονομιμοποιήσει πλήρως την κυβέρνηση και την πολιτική της και να μειώσει την κοινοβουλευτική της στήριξη από 255 σε 199 βουλευτές.  Στην Πάτρα το συλλαλητήριο στην πλατεία Γεωργίου και η πορεία που ακολούθησε ήταν από τα μαζικότερα γεγονότα των τελευταίων χρόνων.
Οι κυβερνήσεις, τα κόμματα, οι βουλευτές που ψήφισαν την καταστροφή της κοινωνίας, πρέπει να ξέρουν πως δεν ξεμπέρδεψαν. Έχουν να λογοδοτήσουν απέναντι στο λαό και την ιστορία.  Ο δοτός πρωθυπουργός και η λαομίσητη κυβέρνηση εκβιάζουν, τρομοκρατούν και επιτίθενται με απίστευτη βαρβαρότητα στον αγωνιζόμενο λαό, με βίαια μέτρα ενάντια στη ζωή των εργαζομένων, με τα ΜΑΤ και τα δακρυγόνα, την ώρα που αφήνουν ακραίες ομάδες να καίνε ιστορικά κτίρια του κέντρου της  Αθήνας.
Τέτοιες πράξεις στοχευμένης βίας δεν έχουν καμιά σχέση με τις ιδέες και τις αξίες της Αριστεράς, ούτε με την πορεία προς μια απελευθερωμένη και χειραφετημένη κοινωνία αλλά βρίσκονται εχθρικά απέναντι στο λαϊκό κίνημα.
Το νέο μνημόνιο ψηφίστηκε αλλά η μάχη μόλις ξεκίνησε.  Η εφαρμογή του μπορεί να αποτραπεί με την μαζική λαϊκή κινητοποίηση.
Απαίτηση όλου του λαού είναι να φύγει η παράνομη κυβέρνηση Παπαδήμου, που οδηγεί το λαό σε σίγουρη φτώχεια και χρεωκοπία και ξεπουλά τη χώρα.  Ο αγώνας πρέπει να συνεχιστεί και να ενταθεί.
 Ο λαός, που  καταψήφισε το μνημόνιο και την νέα δανειακή σύμβαση, κατανοώντας την δύναμή του μπορεί να τους ανατρέψει.  Μπορεί να γίνει ο αποφασιστικός παράγοντας των εξελίξεων.  Το αίτημα για «εκλογές τώρα» να αποτελέσει  αιχμή της κινητοποίησης των συνδικάτων, των επιτροπών στις γειτονιές, των λαϊκών συνελεύσεων, των μαζικών διαδηλώσεων.
Τα μέλη και οι φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ θα συνεχίσουν να δίνουν το παρόν  σε όλες τις μάχες. Θα εντείνουν τις ενωτικές πρωτοβουλίες προκειμένου να γίνει πράξη η λαϊκή απαίτηση για συμπαράταξη όλων των αριστερών και αντιμνημονιακών-αντινεοφιλελεύθερων δυνάμεων.
Η κυβέρνηση κοινωνικής μειοψηφίας, η λαομίσητη συγκυβέρνηση Παπαδήμου έχει ήδη καταρρεύσει και μετράει τις τελευταίες της μέρες. Το δίλημμα είναι ένα: ή εμείς ή αυτοί.

16-2-2012
Συντονιστική Γραμματεία Αχαΐας




Δεν υπάρχουν σχόλια: