ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

Παραιτήθηκε ο βουλευτής ΠΑΣΟΚ Π. Στασινός και 10 μέλη του Ε.Σ.


ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ ΣΗΜΕΡΑ


 Οι νεοεκλεγέντες βουλευτές ΠΑΣΟΚ Μαρία Κυριακοπούλου από την Πάτρα,  Θαν. Παπαδόπουλος από τα Καλάβυτα και  Ανδρ. Τριανταφυλλόπουλος από την Αιγιάλεια, ενδιαφέρονται για το βουλευτιλίκι τους (για την έδρα ρε γαμώτο)!


Ο παραιτηθείς Π. Στασινός
Παραιτήθηκε ο βουλευτής Άρτας του ΠΑΣΟΚ Παύλος Στασινός. Όπως εξήγησε, θεωρεί δυσβάσταχτα τα μέτρα που επιβάλλονται στο λαό και γι' αυτό επιλέγει να παραιτηθεί του βουλευτικού αξιώματος.
Η εξέλιξη αυτή φορτίζει ακόμη περισσότερο τα πράγματα εν όψει της συνεδρίασης της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ. Την παραίτησή τους υπέβαλαν και 10 μέλη του μέλη του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ και απέστειλαν επιστολή στην ΚΟ του ΠΑΣΟΚ ζητώντας από τους βουλευτές της παράταξης να καταψηφίσουν τα μέτρα του νέου Μνημονίου.
Κι ενώ ο Παύλος Στασινός έδειχνε την ευαισθησία του για το έγκλημα που συντελείται σε βάρος του λαού μας, τριανταπέντε βουλευτές του ΠΑΣΟΚ έστειλαν επιστολή στην ηγεσία και φρόντιζαν για την διασφάλιση της βουλευτικής τους έδρας, φοβούμενοι ότι εάν γίνουν εκλογές ούτε ένας από αυτούς δεν θα εκλεγεί. 
Στο μεταξύ την ώρα που στην Πάτρα οι εργαζόμενοι ήταν επί ποδός -και θα συνεχίσουν μέχρι την Κυριακή- τρεις νεοεκλεγέντες βουλευτές με το ΠΑΣΟΚ, η Μαρία Κυριακοπούλου από την Πάτρα, ο Θαν. Παπαδόπουλος από τα Καλάβυτα και ο Ανδρ. Τριανταφυλλόπουλος από την Αιγιάλεια,  ακολουθούν τώρα τον δρόμο της "κονόμας" που διδάσκουν οι παλιοί και αδιαφορούν για την τύχη του λαού που τους εξέλεξε. Των Αχαιών που δεινοπαθούν, των Πατρινών που τους χτυπά την πόρτα η ανεργία καθημερινά, των πατρινόπουλων που τα αρρωσταίνει η ανέχεια και η έλλειψη δουλειάς, που υποχρεώνονται, λόγω της πολιτικής που ασκούν τα κόμματα του Μνημονίου και του ΔΝΤ, να μένουν ακόμη στο παιδικό δωμάτιο του σπιτιού των γονιών, αν και είναι σε ώριμη ηλικία να κάνουν την δική τους οικογένεια. Να τους χαίρονται όσοι συμπατριώτες μου τους ψήφισαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: