ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012

Πάγκαλος ο… φεντεραλιστής!



«Υπάρχουν τομείς που δεν υπάρχει ίχνος εθνικής κυριαρχίας» είπε παραφράζοντας την δουλοφροσύνη προς το ΔΝΤ σε.. Φεντεραλισμό! 


«Έχουμε εδώ και χρόνια παραχωρήσει εθνική κυριαρχία στο πλαίσιο της Ενωμένης Ευρώπης» δήλωσε ο Θ. Πάγκαλος μιλώντας στη Βουλή.
Ο Θ. Πάγκαλος εξήγησε τι εννοούσε λέγοντας, «εγώ είμαι υπέρ της απώλειας της κυριαρχίας. Πάντοτε υπήρξα υπέρ της απώλειας της εθνικής κυριαρχίας, διότι είμαι Ευρωπαίος και κυρίως είμαι υπέρ της ομοσπονδιακής Ευρώπη». Αυτά είπε, παραφράζοντας σε… φεντεραλισμό την δουλοφροσύνη που δείχνει η κυβέρνηση Παπαδήμ(ι)ου,  μιλώντας σε γαλλικό ραδιόφωνο και λέγοντας πως «δεν τίθεται θέμα πατριωτισμού, καθώς ο πατριωτισμός μπορεί να έχει διάφορες εκφάνσεις».
Υποθέτω πως μία από αυτές τις εκφάνσεις του μπορεί να είναι το ξεπούλημα κάθε αξίας κινητής και ακίνητης στην Ελλάδα ή η επιτροπεία των Γερμανών σε κάθε υπουργείο ελληνικό και ακόμη καταργώντας τα σύνορα, γεωγραφικά και οικονομικά, να γίνουμε κάτι σαν Βουλγαρία ή Αλβανία, (λόγω ισότητας ε;) όπως είπε ο γκαουλάιτερ που παριστάνει τον πρωθυπουργό μας!
«Υπάρχει – είπε - η Ευρώπη των πατρίδων και η Ευρώπη των λαών... και εγώ τάσσομαι με τους Ευρωπαίους φεντεραλιστές (σ.σ.: προς Θεού όχι με την Μέρκελ!)  που υποστηρίζουν τη δημιουργία των Ηνωμένων Πολιτειών της Ευρώπης» ανέφερε χαρακτηριστικά. Μάλιστα όπως ανέφερε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης «υπάρχουν τομείς όπως η Γεωργία με την περιβόητη Κοινή Αγροτική Πολιτική της Ένωσης στην οποία δεν υπάρχει ίχνος εθνικής κυριαρχίας».
Για την ευρωπαϊκή συμφωνία για 40ωρο εργασία την εβδομάδα, για συνθήκες εργασίας κ.α. μάλλον θα τα ξέχασε και γιαυτό δεν τα ανέφερε. Κι όχι ότι όπως τους διατάζει η Καγκελάριος χορεύουν!
Πράγματι από κυριαρχία σε πολλούς τομείς δεν υπάρχει. Ερώτημα: Μήπως κατά λάθος υπάρχει ή  του ξέμεινε καμιά στάλα αξιοπρέπεια;
Μαζεύτε τον! Δαγκώνει!

Δεν υπάρχουν σχόλια: