ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

Γυαλιά-καρφιά το γραφείο του υφυπ. Κ. Σπηλιόπουλου στην Πάτρα

Η λήψη της φωτογραφίας έγινε από το attacktv.gr

Ευθύνες στην Αστυνομία επιρρίπτει ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, σε δηλώσεις του στο attacktv.gr
 

Σοβαρότατες ζημιές προκλήθηκαν, αργά το απόγευμα σήμερα, από ομάδα αντιεξουσιαστών, στο πολιτικό γραφείο του Αχαιού υφυπουργού Εθνικής Άμυνας, Κώστα Σπηλιόπουλου, που βρίσκεται στο κέντρο της Πάτρας και συγκεκριμένα στη συμβολή των οδών Μαιζώνος 131 και Πατρέως, απέναντι από το κτίριο της Γενικής Τράπεζας.
Ερωτηθείς από το attacktv.gr, για το μέγεθος των καταστροφών που προξενήθηκαν στο χώρο, ο K. Σπηλιόπουλος ανέφερε χαρακτηριστικά ότι "τα διέλυσαν όλα", ενώ άφησε και σοβαρότατες αιχμές για τη στάση της τοπικής ΕΛ.ΑΣ., λέγοντας ότι "η Αστυνομία δεν έκανε τίποτα".
Αξίζει να σημειωθεί ότι τον τελευταίο καιρό, ιδίως δε από την ψήφιση του νέου Μνημονίου και μετά, τα γραφεία υπουργών και βουλευτών, πρωτίστως του ΠΑΣΟΚ, αλλά και της Ν.Δ., έχουν μπει στο στόχαστρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: