ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

Στα τσακίδια!

Κυβέρνηση οπερέτα, σε νύχτα ντροπής!
Το Μνημόνιο της ντροπής, που συνομολόγησαν χθες οι κυβερνητικοί εταίροι με την τρόικα, βάζει τη χώρα σε μακρά νύχτα περιπετειών και απελπισίας. Τα μέτρα πιστοποιούν ότι η χώρα έχει χρεωκοπήσει. Το εκβιαστικό δίλημμα "Μνημόνιο ή χρεωκοπία" είναι ψεύτικο και παραπλανητικό.
Αν το πρώτο Μνημόνιο εκτίναξε τη φτώχεια στο 30%, προσθέτοντας άλλο 1 εκατομμύριο φτωχούς, το νέο Μνημόνιο οδηγεί ακόμα μεγαλύτερα τμήματα της κοινωνίας στην εξαθλίωση. Εφεξής καλούμαστε να "επιλέγουμε" ανάμεσα σε μισθούς από τη βάση των 500 ευρώ ή στην ανεργία.
Το νέο Μνημόνιο καταργεί το ευρωπαϊκό κοινωνικό κεκτημένο στη χώρα και τη σπρώχνει στην περιφέρεια της Ε.Ε. Πρόκειται όμως για εξέλιξη που απευθύνεται και στους άλλους ευρωπαϊκούς λαούς, που έχουν καταδικαστεί σε μόνιμη λιτότητα με το νέο σύμφωνο Μέρκελ - Σαρκοζί.
Οι υπογραφές των πολιτικών αρχηγών δεν δεσμεύουν την κοινωνία. Όρος κοινωνικής επιβίωσης και εθνικής αξιοπρέπειας είναι η ανατροπή της κυβέρνησης και των κομμάτων του Μνημονίου, καθώς και της τρόικας. Είναι λαϊκή απαίτηση να γίνουν τώρα εκλογές, ώστε να μην καταστεί ανεπανόρθωτη η ζημιά.
Δεν υπάρχουν περιθώρια αμηχανίας και αναμονών. Η Ελλάδα σύρεται στο σκοτάδι. Πριν ξεσπάσει η απελπισία, είναι αναγκαίο η οργή να μετατραπεί σε δύναμη δημοκρατικής ανατροπής. Από σήμερα με κινητοποιήσεις, το γρηγορότερο δυνατόν με κάλπες.
Χθες στο Μέγαρο Μαξίμου επιβεβαιώθηκε ότι η χώρα βουλιάζει στην πολιτική χρεωκοπία του μνημονιακού κατεστημένου. Στα τσακίδια!

Δεν υπάρχουν σχόλια: