ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

"Εάν χρεοκοπήσει η Ελλάδα μπορεί και να διαλυθεί η Ε.Ε."

Οι μαριονέτες που παριστάνουν την κυβέρνηση τίποτε δεν άκουσαν από τον Α. Γκούζενμπαουερ.

Προειδοποίηση από τον πρώην καγκελάριο των Αυστριακών 


Προειδοποίηση πως η κερδοσκοπία με την έξοδο της Ελλάδας από την Ευρωζώνη είναι ένα "παιχνίδι με τη φωτιά", απευθύνει σε συνέντευξή του στην μεγάλης κυκλοφορίας αυστριακή εφημερίδα "Κουρίρ", ο πρώην καγκελάριος της Αυστρίας και πρώην αρχηγός των Αυστριακών Σοσιαλδημοκρατών, Άλφρεντ Γκούζενμπαουερ.
Όπως συμπληρώνει ο κ. Γκούζενμπαουερ, αυτή η κερδοσκοπία του θυμίζει το 2008, όταν πολλοί ρωτούσαν "γιατί δεν μπορεί να αφεθεί μια τράπεζα να χρεοκοπήσει" και κατόπιν ήλθε η κατάρρευση της "Λέμαν" και από εκείνη τη στιγμή δεν ήταν να σταματήσει κανείς το κύμα και η ζημία υπήρξε ένα πολλαπλάσιο από το κόστος που θα είχε μια σωτηρία της "Λέμαν".
Για τον πρώην καγκελάριο, η θέση πως "ας τους αφήσουμε να χρεοκοπήσουν" είναι καταστροφική, διότι θα προκαλούσε μια χιονοστιβάδα που με τίποτε δεν θα μπορούσε πλέον να σταματήσει.
Σύμφωνα με τον ίδιο, μια έξοδος της Ελλάδας από την Ευρωζώνη θα προκαλούσε έναν κλονισμό της εμπιστοσύνης των χρηματαγορών στην Ευρωζώνη και ταυτόχρονα θα ετίθετο το ρώτημα "ποιά χώρα είναι η επόμενη", η Ευρωζώνη θα στέγνωνε χρηματικά, ενώ θα εξαντλούνταν τα χρήματα για κράτη, τράπεζες και ιδιωτικές δραστηριότητες.
_________________
 
Σημ.: Γιατί όταν τα λέει ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας κατηγορείται από τους θιασώτες της συγκυβέρνησης και κυρίως τον Ευ. Βενιζέλο, ως λαϊκιστής;

Δεν υπάρχουν σχόλια: