ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

Αφού άδειασαν τα ελληνικά ταμεία, τώρα παίρνουν κατοχικές ομολογίες!

Το είδος της πληρωμής αντί του φλουριού ήταν η παραπάνω γερμανική κατοχική ομολογία.

Ο τυχερός έτρεξε να την προεξοφλήσει σήμερα, πριν κουρευτεί αύριο και χάσει την αξία του


Το χιούμορ δεν λείπει ούτε από τις πιο δύσκολες στιγμές και έτσι το ΠΑΣΟΚ Αμαρουσίου αποφάσισε να δώσει ομόλογο αντί για φλουρί στην κοπή της πίτας, σύμφωνα με την εφημερίδα «Νέα».
Μπορεί τα δημοσκοπικά ποσοστά του ΠΑΣΟΚ να έχουν πάρει την κατιούσα και οι εσωκομματικές έριδες να επιβαρύνουν ακόμα περισσότερο το κόμμα, αλλά το χιούμορ και ο αυτοσαρκασμός καλά κρατεί, αφού σε αυτά βοηθά και η σύντροφος καγκελάριος από την Deutsche Wehrmacht.
Έτσι, το ΠΑΣΟΚ Αμαρουσίου επέλεξε στην κοπή πίτας να πρωτοτυπήσει και να μην δώσει το καθιερωμένο φλουρί στον τυχερό. Άλλωστε που τύχη για τυχερούς σε καιρό Μνημονίου; Στη θέση του λοιπόν, επέλεξαν κάτι σαφέστατα πιο επίκαιρο. Και τι άλλο θα μπορούσε να είναι εκτός από ομόλογο;
Το ομόλογο έφερε τον τίτλο "Δάνειον εις χρυσόν ηγγυημένον, 29/01/2012" και τιμάται 2.500 ευρώ. Εκδόθηκε τη "κοινή εγγυήσει των ΔΝΤ-ΕΕ-ΕΚΤ" και έφερε τις υπογραφές του γραμματέα της Τοπικής Αμαρουσίου Καλλικράτη Μανιάτη και της β' γραμματέως Ευγενίας Χανιώτη.
Ο τυχερός έτρεξε να το προεξοφλήσει σήμερα, σύμφωνα με πληροφορίες του gzmosxos.blogspot.com, προτού έρθει το ξημέρωμα μην τυχόν και συμφωνήσουν οι εταίροι για κούρεμα ομολόγων, ακόμη και αυτών που κατέχει το ΓερμανοΣημιτικό ΠΑΣΟΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: