ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Να ποιος "ψέκασε" τον ήρωα που κατέβασε τη ναζιστική σβάστικα το 1941


Αυτός είναι ο ανιστόρητος ΜΑΤατζής την ώρα που ψεκάζει με χημικά έναν 90χρονο Μανώλη Γλέζο, ο οποίος "τυγχάνει" να κατέβασε τη σημαία των ναζί απ' την Ακρόπολη στις 31 Μαΐου 1941, από τον Ιερό Βράχο, για να μπορεί αυτό το πιόνι να ζήσει ελεύθερα. Ντροπή ρε! Δεν σου αξίζει η ελευθερία του δημοκρατικού πολίτη! Κοιτάχτε την φωτογραφία του και "καμαρώστε" τον αντρειωμένο. Όπως τον "καμαρώνει" όλος ο κόσμος,  από την Κυριακή το βράδυ που η φάτσα του κάνει τον γύρο του κόσμου στο Διαδίκτυο!!!  

"Καμαρώστε" κι εσείς την πράξη ηρωισμού του ένδοξου ήρωα, του Άγνωστου ΜΑΤατζή 

Σε κανονικές συνθήκες στη θέα της πρόσοψης (όχι προσώπου, πρόσοψης!) ενός ΜΑΤατζή θα είχα ναυτίες για τις επόμενες δυόμιση ώρες [θα ήταν σα να επεδίωκα αν βλέπω τη φάτσα του ΓΑΠ, του Αντωνάκη, του τραπεζοcyborg Παπαδήμ(ι)ου, της Τρέμη, του Πρετεντέρη, του Πορτοσάλτε και των λοιπών διπόδων των αποτελούντων το χαμένο κρίκο μεταξύ πιθήκου και ανθρώπου]. Όμως επειδή οι συνθήκες είναι ιδιαίτερες και έκτακτες, ευρίσκομαι στην πραγματική αδυναμία να ξεκολλήσω το βλέμμα μου από αυτό το δίποδο που ψεκάζει το Μανώλη Γλέζο. 
Τον ήρωα της Αντίστασης που ξεφτίλησε τους σιδερόφρακτους ναζί, τότε που ολόκληρη η Ευρώπη, με πρώτο το γερμανικό λαό, υπέκυπταν στενάζοντας κάτω από την μπότα των χιτλερικών! Αυτόν τον νέο που μαζί με τον Πατρινό Λάκη Σάντα κατέβασαν το βρομερό σύμβολο του ναζισμού από τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης στις 31 Μαΐου 1941, που τον βρόμιζε.  
Καμαρώστε κι εσείς την πράξη ηρωισμού του ένδοξου ήρωα, νέου τύπου - του Άγνωστου ΜΑΤατζή - που με ζήλο, αυταπάρνηση και αυτοθυσία εξουδετερώνει μια από τις μεγαλύτερες απειλές του Ελληνικού λαού και της Δημοκρατίας  μπροστά στο μνημείο του 'Αγνωστου Στρατιώτη.            
Η φωτογραφία μιλάει από μόνη της ...
Ο ανιστόρητος ψεκάζει με χημικά έναν 90χρονο που ήταν ο ένας από τους δύο ηρωικούς νέους που κατέβασαν τη σημαία των ναζί απ' την Ακρόπολη για να μπορεί κι αυτός να ζήσει ελεύθερα. Ντροπή ρε!

Δεν υπάρχουν σχόλια: