ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012

Κ. Αχαΐα: Αγανακτισμένοι «επιτέθηκαν» φραστικά στον Αλ. Χρυσανθακόπουλο

Δεν ήμουν μόνο εγώ που αποδοκιμάστηκα, λέει ο βουλευτής από το ΛΑΟΣ.  


Προκλήθηκε ένταση, το επεισόδιο όμως δεν πήρε διαστάσεις


Φραστική επίθεση εναντίον του Αλ. Χρυσανθακόπουλου του ΛΑΟΣ, πραγματοποίησαν αργά χθες Σάββατο, το απόγευμα, «αγανακτισμένοι» πολίτες στην Κάτω Αχαΐα, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης του Δήμου Δυτικής Αχαΐας για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.
      Σύμφωνα με το thebest.gr, στον χώρο της εκδήλωσης είχαν συγκεντρωθεί αρκετοί συμπολίτες, κυρίως νεαροί, για τους οποίους «κόκκινο πανί» αποτέλεσαν κυρίως οι βουλευτές που παραβρέθηκαν.
Το σύνθημα που επικράτησε, κατά του βουλευτή του ΛΑΟΣ Αλέκου Χρυσανθακόπουλου, και όχι μόνο, ήταν «καταπατητές του συντάγματος».
         Ο Αλ. Χρυσανθακόπουλος, μιλώντας στο thebest, υποστήριξε ότι οι «αγανακτισμένοι» δεν έδειξαν να έχουν κάτι προσωπικό με τον ίδιο, αλλά η αποδοκιμασία είχε ως αποδέκτες και άλλους παραβρισκόμενους πολιτικούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: