ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

…Κι αυτοί με ήρεμη την συνείδησή τους ξεπουλούσαν την χώρα!

Έκαναν ποδοσφαιροθεραπεία κι  έξω η Αθήνα στέναζε από το παρακράτος και τα χημικά.
Η Αθήνα καιγόταν από τους παρακρατικούς, η Αστυνομία χτυπούσε τους ειρηνικούς διαδηλωτές  και οι βουλευτές ΝΔ και ΠΑΣΟΚ έβλεπαν μπάλα!


Τι κι αν μέσα στην Ολομέλεια διεξαγόταν η συζήτηση για το μέλλον της Ελλάδας. Τι κι αν η Αθήνα ήταν παραδομένη στις φλόγες από τους παρακρατικούς μηχανισμούς! Τι κι αν η βία της Αστυνομίας ξεσπούσε στους ειρηνικούς διαδηλωτές!  βουλευτές ΠΑΣΟΚ και ΝΔ είχαν την συνείδησή τους ήρεμη και ξεπουλούσαν την χώρα. Και κατά διαστήματα τους απασχολούσε το σκορ του αγώνα ΠΑΟ - Ξάνθης!
Θαυμάστε λοιπόν την φωτογραφία από το εντευκτήριο της Βουλής με τους εκπροσώπους του λαού. Δείτε πόσο πονούσανε για τον τόπο και  πως νοιάζονταν για το μέλλον αυτού του λαού!
Η μπάλα είναι το νούμερο ένα για τους κύριους βουλευτές! Και μετά διαμαρτύρονται που δεν τολμούν να εμφανιστούν στα καφενεία της επαρχίας, γιατί τους παίρνουν με τις φτυσές!

Πηγή: Η φωτογραφία είναι από το newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: