ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

Ήταν η πορεία της ηγεσίας μικρή, αφού τους απέρριψαν οι απεργοί!

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ

Και πάλι η φιλοΠΑΣΟΚική ηγεσία του ΕΚ Πατρών αποβλήθηκε από την απεργιακή πορεία διαδήλωση για τα αντιλαϊκά μέτρα της συγκυβέρνησης


Την προηγούμενη φορά στην κινητοποίηση των εργαζομένων κατά των κυβερνητικών μέτρων ήταν η οδό Ρήγα Φεραίου, την οποία διάλεξε η ΠΑΣΟΚογενής ηγεσία του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Πατρών για να πορευθεί στο κέντρο της πόλης μετά το πέρας των ομιλιών.  Έτέθηκε επικεφαλής και με το πανό της πορεύτηκε όλα- κι όλα 8 – 10 μέτρα και εκεί αντιλήφθηκε ότι δεν εκφράζει τους εργαζομένους, κι  αφού  ακολούθησαν αντεγκλήσεις και οι εργαζόμενοι τράβηξαν την οδό Κολοκοτρώνη. Και οι ηγήτορες –Πετρόπουλος και σία-  έμειναν στα κρύα του λουτρού. Την επόμενη φορά οι εργαζόμενοι ξεκίνησαν την πορεία μόνοι τους χωρίς να περιμένουν το πέρας της ομιλίας του τελευταίου ομιλητή. Έγκαιρο σημείο ότι δεν είναι ανεκτή, καθ’ ότι δεν έχει διάθεση να αντισταθεί στο κομματικό της περιβάλλον και τα μέτρα που παίρνει η κυβέρνηση. Σε κάποια στιγμή ακολούθησε και ο νεότευκτος Πρόεδρος, σε πορεία αφού είχαν προηγηθεί εκλογές και η παλιά ηγεσία αναπροσδιορίστηκε με τον νέο επικεφαλής.
Τούτη τη φορά η ηγεσία Σουβαλιώτη αποπειράθηκε να παρασύρει την πορεία προς την οδό Αγ. Ανδρέου. Ετέθη επικεφαλής νωρίς-νωρίς με το πανό του ΕΚΠ- στο ύψος της συμβολής της Κολοκοτρώνη με την Ρ. Φεραίου κι αφού από την προηγούμενη φορά κρίθηκε γρουσούζικη, είπε να δοκιμάσει την μοίρα της στην επόμενη παράλληλο, την Αγ. Ανδρέου.
Ακούστηκαν μάλιστα να συζητούν μεταξύ τους καμιά δεκαριά στελέχη της διοίκησης του ΕΛΠ, που πλαισίωναν το πανό, για το πώς θα πορευτούν. Έφτασαν στην διασταύρωση με την Αγ. Ανδρέου, αλλά λογάριαζαν χωρίς τον ξενοδόχο. Μόλις έστριψαν στην οδό, τους ακολούθησε το πανό των Νηπιαγωγών και εκεί ακούστηκε:
- Εεεε, συνάδελφοι, που πάτε; Από την Όωνος Αμαλίας θα πάμε.
- Μα… Αφού το πανό του ΕΚ είναι μπροστά…
- Αφήστε το να είναι. Δεν έχουμε καμία σχέση με αυτούς! ακούστηκε από πίσω.
Κοντοστάθηκε ο κόσμος και περίμενε. Αποφασιστικός ο ΣΥΡΙΖΑνος προέτρεψε:
- Πάμε, πάμε.
Κάπου εκεί και οι ηγήτορες της φιλοΠΑΣΟΚικής διοίκησης κατάλαβαν ότι κινδυνεύουν να πάθουν την ίδια ξεφτίλα. Γιαυτό επιχείρησαν ελιγμό:
-Εντάξει ρε συνάδελφοι. Κι από δω δρόμος είναι, γιατί δεν έρχεστε.
Κι απάντηση:
-Ναι αλλά δεν δρόμος για μας. Δεν το καταλαβαίνετε, δεν σας θέλουμε.
Και χώρισαν οι δρόμοι. Η ηγεσία κοιτάχτηκε μεταξύ της και έμειναν, με το πανό. Το πήρε κάποιος παραμάσχαλα και αργότερα ο φακός του gzmosxos.blogspot.com το φωτογράφησε έξω από τα γραφεία της Διοίκησης.
Η πορεία τράβηξε τον δρόμο της, παρά το γεγονός ότι ο καιρός ήταν βροχερός και επιστρατεύτηκαν ομπρέλες. Τα συνθήματα που ακούστηκαν δεν ήσαν μόνον αντικυβερνητικά, αλλά και άκρως διακοσμητικά για τον Παπαδήμου και την Τρόικα. Η  αγανάκτηση ήταν εμφανής. Να δώ με τι μούτρα θα κυκλοφορήσουν στην Πάτρα οι επτά κυβερνητικοί βουλευτές μετά τα καραγκιοζιλίκια με τις περικοπές.
Λέω επτά βουλευτές και όχι εννέα, γιατί πρέπει να ξεχωρίσουμε τους δύο της αριστεράς που τέλος πάντων δεν ταυτίστηκαν με τους άλλους, τους μουγκούς.
 
Υ/Γ:

«…Πλασμένη για να ζεις και να πεθαίνεις είσαι συ.
Και νάναι η πορεία μικρή».

Οι παραπάνω στίχοι  είναι αφιερωμένοι εξαιρετικά, σε όσους προσπάθησαν να προπορευτούν των εργαζομένων χωρίς τους εργαζόμενους!

Δεν υπάρχουν σχόλια: