ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

Δημοσκόπηση για εκφοβισμό των δυσανασχετούντων σε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ

Σαν τον διάβολο με το λιβάνι απεύχονται τις εκλογές οι συγκυβερνούντες που βλέπουν τα ποσοστά της αρισεράς να ανεβαίνουν. 




Είναι ζήτημα εάν εκλέγονταν σήμερα  80 βουλευτές από την παλιά φρουρά των κομμάτων ΠΑΣΟΚ και ΝΔ!

Οι πολιτικοί αρχηγοί του ΠΑΣΟΚ της ΝΔ και του Λάος, παρά τις όποιες αντιθέσεις τους, φαίνεται να έχουν συμφωνήσει απόλυτα για την ψήφιση της Β΄ Μνημονιακής σύμβασης που θα κλείσει ευθύς αμέσως μετά, με τον Καρατζαφέρη να προσπαθεί δήθεν ηρωική θεατρινίστικη έξοδο από την κυβέρνηση, καθώς υφίσταται την μεγαλύτερη πίεση, λόγω καθόδο του στις δημοσκοπήσεις.
Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται και η προσπάθειά του να ανεβάσει τους τόνους της αντιπαράθεσής του στον ΣΥΡΙΖΑ και στον Τσίπρα που τον κατηγορούν ότι ενέταξε στο ψηφοδέλτιό του σαβούρες τύπου Καραμπέρη, ο γνωστός επικεφαλής του ΣΔΟΕ, που κατηγορείται για χρηματισμό, αλλά και άλλους όπως ο πρόεδρος της νεολαίας της χούντας Βορίδης που τώρα λανσάρεται ως υπουργός.  
Παρράληλα ο σκυλοκαυγάς, για τα μάτια του κόσμου, μαίνεται μεταξύ ΠΑΣΟΚ και ΝΔ για το εάν πρέπει να κοπούν οι επικουρικές ο ένας ή οι κύριοι μισθοί ο άλλος.
Στα πλαίσια λοιπόν, της συμφωνίας των τριών αρχηγών, φαίνεται πως έχουν δοθεί εγγυήσεις προς αυτούς για την συνέχιση του πολιτικού τους μέλλοντος με την  αμέριστη υποστήριξη μεγάλων Μέσων Ενημέρωσης και στην ανάγκη με είσοδό τους σε κόμμα σχετικό με το Μνημόνιο που βρίσκεται στα «σκαριά», ώστε να απαλλαχθούν σε περίπτωση που καταρρεύσουν τα τρία κόμματα.
Από την πλευρά τους οι αρχηγοί, έχουν αναλάβει αυτές τις ημέρες την δέσμευση να πείσουν τους βουλευτές τους ώστε να μην παρουσιαστεί διαρροή κατά τις ψηφοφορίες. Το αντάλλαγμα προς τους βουλευτές είναι η παράταση της θητείας αυτής της Βουλής έως την επόμενη διετία. Κι αυτό για να καλυφθούν συνταξιοδοτικά ή άλλως όσοι από αυτούς έχουν τέτοιες εκκρεμότητες.
Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, η προβολή της δημοσκόπησης  της Public Issue τούτες τις ημέρες, που δίνει μόλις 8% στο ΠΑΣΟΚ και που  συζητείται η ψήφιση των σκληρών μέτρων του Β΄ Μνημονίου, για τα οποία  εκφράζουν δυσαρέσκεια βουλευτές από τα δύο κόμματα  ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, σκοπεύει στην κάμψη αυτών των αντιρρήσεων. Σε αντίθετη περίπτωση κανονικά, η δημοσκόπηση αυτή έπρεπε να δημοσιευθεί στο τέλος του μήνα, όπως συνηθίζεται.
Χαρακτηριστικό είναι ότι εάν γίνονταν εκλογές τώρα δεν είναι σίγουρο ότι από τους παλιούς βουλευτές θα εκλέγοντας 80 βουλευτές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: