ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

Παραιτήθηκε ο γραμματέας Συνδικαλιστικού της ΝΔ Γ. Μανώλης

Σκεφτικός για τον γκρεμό που τραβά η χώρα.

«Να αναλογιστεί ο καθένας στην ΝΔ ότι είναι ώρες ευθύνης και ότι αυτά τα μέτρα μας οδηγούν στην καταστροφή» τόνισε – «Δεν θα είμαστε ούτε καν Βουλγαρία εάν κοπούν οι μισθοί, θα είμαστε πολύ χειρότερα γιατί θα ζούμε με τιμολόγια Βρυξελλών παντού»



Την παραίτησή του από τη θέση του γραμματέα του τομέα Συνδικαλισμού της ΝΔ, υπέβαλε την Πέμπτη ο Γιάννης Μανώλης, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τη συμφωνία των πολιτικών αρχηγών.
Ο κ. Μανώλης είχε προαναγγείλει δημοσίως την παραίτησή του από προχθες, ενώ για την απόφασή του αυτή μίλησε το πρωί χθες στην εκπομπή “Κοινωνία Ώρα MEGA”.
“Αυτά τα μέτρα δεν μπορώ να τα στηρίξω, δεν μπορώ να εκφράσω θεσμικά αυτόν τον κόσμο της εργασίας και τους επιστημονικούς συλλόγους που εκπροσωπώ στο κόμμα και νομίζω ότι δεν είναι έντιμο να παραμείνω σε αυτή τη θέση” ανέφερε ο Γιάννης Μανώλης.
Εγώ ήμουν γραμματέας γιατί πάλευα μέχρι χθες για να πει το κόμμα μου όχι σε αυτού του είδους τα μέτρα” πρόσθεσε, σημειώνοντας ότι “ο κ. Σαμαράς προσπάθησε να το κάνει γιατί έβαλε όρους, αλλά δεν τα κατάφερε να μην περάσουν αυτά τα μέτρα”.
Ο κ. Μανώλης ξεκαθάρισε ότι δεν φεύγει από την παράταξη και παραμένει μέλος της πολιτικής επιτροπής της ΝΔ. “Υπηρετώ την παράταξη χρόνια. Παραμένω σταθερός στις αρχές και τις αξίες που γαλουγήθηκα στην παράταξη. Αν το κόμμα σε κάποιες στιγμές κάνει κάποιες επιλογές που συγκρούονται με αυτές τις αρχές, δεν σημαίνει ότι φεύγουμε” σημείωσε.
Αναφερόμενος στα μέτρα που εγκρίθηκαν στη χθεσινή σύσκεψη των αρχηγών, είπε ότι “οδηγούν σε μισθούς σχεδόν Βουλγαρίας με τιμές Βρυξελλών” και εξήγησε τι εννοεί λέγοντας: “Δηλαδή δεν θα είμαστε ούτε καν Βουλγαρία εάν κοπούν οι μισθοί, θα είμαστε πολύ χειρότερα γιατί θα είμαστε αναγκασμένοι να ζούμε με τιμολόγια Βρυξελλών παντού”.
Ερωτηθείς για τη στάση των βουλευτών της ΝΔ, είπε ότι καλεί τον καθένα να διαβάσει καλά το μνημόνιο και να μην μείνει στους τίτλους και “να αναλογιστεί ότι είναι ώρες ευθύνης και ότι αυτά τα μέτρα μας οδηγούν στην καταστροφή”. “Έχει και προσωπική ευθύνη ο καθένας από εμάς και έτσι πρέπει να σκεφτεί” τόνισε.



Δεν υπάρχουν σχόλια: