ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

Και τώρα από φέτος στην Εφορία θα πηγαίνει το χαράτσι της ΔΕΗ!

Μόνον το Θεό δεν... φορολόγησαν οι θεομπαίχτες που μας κυβερνούν! Η φωτογραφία είναι του gzmosxos.blogspot.com και δείχνει τον όμορφο μητροπολιτικό ναό της Πάτρας.

Συνεχώς ακυρωτικές αποφάσεις βγάζουν τα δικαστήρια, αλλά αυτοί στου κουφού την πόρτα...


Προσωρινή απόφαση υπέρ δύο δικηγόρων της Πάτρας εξέδωσε χθες το Μονομελές Πρωτοδικείο Πατρών, στην αίτηση επιβολής ασφαλιστικών μέτρων, που είχαν καταθέσει κατά της ΔΕΗ, ώστε να μην γίνει διακοπή του ρεύματος στους επαγγελματικούς χώρους και τα σπίτια τους.
Οι δικηγόροι είχαν πληρώσει τους λογαριασμούς ρεύματος, εκτός από τον ειδικό φόρο, διότι, όπως ισχυρίστηκαν στο δικαστήριο, ο νόμος για την επιβολή του Έκτακτου Ειδικού Τέλους Ηλεκτροδοτημένων Δομημένων Επιφανειών (ΕΕΤΗΔΕ) είναι αντισυνταγματικός.
Το Μονομελές Πρωτοδικείο εξέδωσε προσωρινή διαταγή, με την οποία απαγορεύει στη ΔΕΗ να διακόψει την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος, μέχρι να εκδικαστεί η κύρια αίτηση, στα τέλη Μαΐου.
Οι αποφάσεις των Δικαστηρίων υπέρ των πολιτών είναι συνεχείς, αλλά οι κυβερνώντες το χαβά τους. Ή αλλιώς στου κουφού την πόρτα, όσο θέλεις βρόντα!
Αυτά ενώ στην κυβέρνηση ωρίμασαν οι σκέψεις για να μεταφερθεί το χαράτσι στους λογαριασμούς της Εφορίας. Εις υγείαν μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια: