ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

Περί παραιτήσεως Καρόλου από την καταβολή του προεδρικού μισθού

Εάν δεν υπέγραφε έστω και έναν νόμο από αυτούς που ξεπουλούν την χώρα, δεν θα χρειαζόνταν η κίνησή του .


«Προφανέστατα δημαγωγική κίνηση, που προσπαθεί να περισώσει τα προσχήματα»


«Ο Κάρολος Παπούλιας, ο γηραίος πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας(;), σε μια δημαγωγική κίνηση παραιτήθηκε του ετήσιου μισθού του, ύψους 283.694 ευρω. Σε μια προφανέστατα δημαγωγική κίνηση, προσπαθεί να περισώσει τα προσχήματα.
Όταν ο κύριος Παπούλιας, υπέγραφε τον ένα αντιδραστικό νόμο μετά τον άλλο, βυθίζοντας έναν ολόκληρο λαό στο σκοτάδι και την εξαθλίωση, δεν επέδειξε την ίδια ευαισθησία. Εξάλλου , ο αξιοσέβαστος πρόεδρος, ήδη έχει καλύψει τις πενιχρές, σε αυτή την ηλικία, ανάγκες βιοπορισμού του.
Κοινώς έχει βγάλει από τον ελληνικό λαό λεφτά να φάνε και τα τρισέγγονά του. Η υποκριτική αυτή παραίτηση, νομίζει ότι θα εξασφαλίσει την υστεροφημία του, φοβούμενος την οργή του λαού. Ενα μικρό δείγμα ήταν οι αντιδράσεις του κόσμου στην παρέλαση της Θεσσαλονίκης την 28-10-11 και στην Χαλκίδα, την ημέρα των Θεοφανείων. Εξάλλου όλοι έχουν καταλάβει τον ρόλο των παρατρεχάμενων της Τρόικας. 
Ας μην ξεχνάμε ότι ο κ. Παπούλιας δεν παραιτήθηκε του παχυλού μισθού του για να ωφεληθεί ο συνομήλικός του συνταξιούχος. Μην ξεχνάμε ότι όλα τα χρήματα μαζεύονται υπέρ των τραπεζών.
Οπότε άνθρακες ο θησαυρός. Ο λαός είναι αυτός που θα βάλει τα πράγματα στην θέση του και κάθε κατεργάρη στον πάγκο του. Γιατί τίποτα δεν τελείωσε. Όλα τώρα αρχίζουν».

Δεν υπάρχουν σχόλια: