ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη, 12 Ιουλίου 2018

Ο κ. Πελετίδης θα αξιοποιήσει το θαλάσσιο πρόσωπο


Δείτε τι υποστήριξε κατά την ομιλία του ο Ανδρέας Ριζούλης στη Βουλή επί του νομοσχεδίου "Κλεισθένης-Μεταρρύθμιση του θεσμικού πλαισίου Τοπικής Αυτοδιοίκησης". 

 
O Aνδρέας Ριζούλης για το νομοσχέδιο «Κλεισθένης-Μεταρρύθμιση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης»


Ο Ανδρέας Ριζούλης ανέφερε ότι είναι αστήρικτη η κριτική επί του μεταρρυθμιστικού νομοσχεδίου αφορά την απλή αναλογική, την δήθεν ακυβερνησία που μπορεί να δημιουργήσει και την ψήφο των ομογενών. 

Επίσης ο βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ, Ανδρέας Ριζούλης, άσκησε κριτική στο ΚΚΕ που ανέφερε ότι οι Δήμοι δεν πρέπει να υφίστανται οικονομικό έλεγχο από το κράτος. 

Αναρωτήθηκε ακόμα αν ο Δήμαρχος Πατρέων που ανήκει στο ΚΚΕ θα κάνει ότι χρειάζεται για την αξιοποίηση του θαλάσσιου μετώπου της πόλης που δόθηκε από την κυβέρνηση στους πολίτες της Πάτρας. 

Υπενθύμισε ότι πρόσφατα στη Λάρισα η παράταξη του ΚΚΕ διαφοροποιήθηκε από όλες τις άλλες παρατάξεις καταψηφίζοντας τις προτάσεις του δημοτικού συμβουλίου για την αναβάθμιση των δομών της πόλης (πεζόδρομοι, ποδηλατόδρομοι κλπ) λέγοντας ότι δεν εξυπηρετούν τις λαϊκές ανάγκες.  
Εξήγησε δε, ότι «η απλή αναλογική είναι το δημοκρατικότερο μέσο έκφρασης για τους πολίτες και δίνει δύναμη σε κάθε ψήφο. 

Ο ισχυρισμός ότι μπορεί να δημιουργήσει ακυβερνησία οδηγεί σε λιγότερη δημοκρατία'». 

Για τους ψήφους των ομογενών ο βουλευτής άσκησε κριτική στην αξιωματική αντιπολίτευση που επί τόσα χρόνια δεν έκανε τίποτα, υπενθυμίζοντας ότι αυτή η κυβέρνηση είναι η μόνη που προχωρά την σχετική διαδικασία. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: