ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη, 10 Ιουλίου 2018

Συνάντηση Τσίπρα με Ερντογάν για τους δύο στρατιωτικούςΟ Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, μεταβαίνει αύριο Τετάρτη, στις Βρυξέλλες, προκειμένου να συμμετέχει στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ που πραγματοποιείται στις 11 και 12 Ιουλίου 2018. Πρώτιστο μέλημα του Πρωθυπουργού το θέμα των δύο στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία.


Στο μεταξύ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος χαρακτήρισε ακατανοήτη αν όχι επιζήμια, την παρουσία της Ντ. Μπακογιάννη στην τελετή ορκωμοσίας του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν χωρίς καμία συνεννόηση με το υπουργείο Εξωτερικών, με δεδομένη και την εκκρεμή διαφορά με την γείτονα στο θέμα των 2 Ελλήνων στρατιωτικών, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος.

«Οι πρωτοβουλίες της κας Μπακογιάννη έχουν χαρακτήρα προσωπικής προβολής και δημοσίων σχέσεων και καμία σχέση με την εξωτερική πολιτική η οποία δεν μπορεί να καθορίζεται με βάση τις προσωπικές ιδιοτέλειες και την οίηση του καθενός» σημείωσε ο Δ. Τζανακόπουλος κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών.

«Θα περιμέναμε από τη ΝΔ που ξιφουλκούσε εναντίον της πρωτοβουλίας για την επισκεψη Ερντογάν στην Ελλάδα και αρέσκεται να κατηγορεί την κυβέρνηση για ενδοτισμό και μειοδοσίες να είναι πιο προσεκτική με τα μηνύματα που εκπέμπει προς την Τουρκία, ειδικά μάλιστα σε μια τέτοια συγκυρία» τόνισε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: