ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 16 Ιουλίου 2018

«Φουσκωτοί» κακοποίησαν υπάλληλο Υπηρεσίας Δόμησης

Στο νοσοκομείο Σαντορίνης (φωτογραφία) μεταφέρθηκε κακοποιημένος ο προϊστάμενος της Υπηρεσίας Δόμησης Θήρας, όταν σήμερα το πρωί δύο τραμπούκοι του eldorado των κατασκευαστών εισέβαλαν στο απεριφρούρητο δημοτικό κτίριο. Σε συναγερμό, αλλά αδυνατούσα με ελλιπές προσωπικό, η Αστυνομία για την ανακάλυψη των δραστών. Ανησυχία στους πολίτες για την έλλειψη αστυνόμευσης. Η «βασιλεία» της παρανομίας είναι γνωστή από καιρό, αλλά τα οικονομικά συμφέροντα κάνουν τους πολίτες να κλείνουν το στόμα. Απαράδεκτη η κατάσταση αυτή, να επαναλαμβάνεται επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ. Για τους τρεις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στο νομό Κυκλάδων «πέρα βρέχει» λένε πολίτες της Σαντορίνης. Ο Υπ. Δημ. Τάξης πρέπει να πάρει την κατάσταση στα χέρια του, πριν θρηνήσουμε θύματα.  Η υπόθεση της Βλυχάδας ήταν μόνον η αρχή. Τώρα με αυτά που συμβαίνουν η παρανομία της Βλυχάδας φαντάζει παιδικό παιχνίδι!



Εldorado στο
νησί Σαντορίνη

Ο ΔΗΜΟΣ ΘΗΡΑΣ ΚΑΛΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ, ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ, ΝΑ ΣΤΕΛΕΧΩΣΕΙ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ ΥΠΟΣΤΕΛΕΧΩΜΕΝΕΣ -  ΔΗΛΩΝΕΙ  ΔΕ, ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ, ΟΤΙ ΤΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΜΠΟΔΙΣΟΥΝ



Η παρανομία στο μεγαλείο της!
Επεισόδιο βίας τύπου eldorado συνέβη σήμερα το πρωί στην υπηρεσία Δόμησης Θήρας, καθώς τα  συμφέροντα που δραστηριοποιούνται στο νησί έμειναν ανεξέλεγκτα και χωρίς αστυνομική επιτήρηση.
«Φουσκωτοί» εισέβαλαν απροειδοποίητα και κακοποίησαν και έστειλαν στο νοσοκομείο, τον υπάλληλο Λευτέρη Παπαδόπουλο, μοναδικό εργαζόμενο στην υπηρεσία απειλώντας τον παράλληλα επειδή έβαλε φραγμό σε άνομα οικοδομικά συμφέροντα επιχειρηματιών της αρπαχτής στο νησί. Η οικοδομική αυθαιρεσία  έχει λάβει απίστευτες διαστάσεις καθώς η τιμή γης ανεβαίνει λόγω τουριστικής έκρηξης που συμβαίνει ιδιαίτερα στην Σαντορίνη και γενικότερα στα νησιά του Αιγαίου. Σχετική είναι η η υπόθεση της Βλυχάδας, όπου επιχειρηματίας προσπάθησε να παραβεί τον νόμο και του επιβλήθηκε τσουχτερό πρόστιμο μετά την αποκάλυψη της υπόθεσης.
Από την άλλη πλευρά την περιφρούρηση της τάξης στο νησί έχει αναλάβει μικρή ομάδα αστυνομίας τα τρία πέμπτα της οποίας απασχολούνται στο αεροδρόμιο του νησιού, που έχει χαρακτηριστεί διεθνές. Και λόγω του γεγονότος της παρατηρούμενης εξόδου παράτυπων μεταναστών αυτές τις μέρες, η προσοχή της Αστυνομίας είναι τεταμένη,  με αποτέλεσμα αστυφύλακες μετρημένοι στα δάκτυλα του ενός χεριού να απομένουν για την τήρηση της τάξης κυρίως στα Φηρά.
Αναζητούνται οι δράστες στα όρια του αυτοφώρου, από την Αστυνομία στο αεροδρόμιο και το Λιμενικό, είναι η απάντηση της Αστυνομίας Uήρας, σε ερώτηση του Istologiou G. Mosxou.
Την ενίσχυση της Αστυνομικής δύναμης ζητούν πολίτες που βρέθηκαν σε ανασφάλεια καθώς το εν λόγω περιστατικό είναι το αποκορύφωμα παρόμοιων περιστατικών. Βασιλεύει η ανομία συμφωνούν σε συζητήσεις τους και ζητούν την ενεργοποίηση των τριών κυβερνητικών βουλευτών Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ.
Ο Δήμος Θήρας καταγγέλλει το γεγονός και «δηλώνει κατηγορηματικά ότι σκοτεινά συμφέροντα δεν πρόκειται να τον εκτρέψουν από την προσπάθεια που κάνει για να επικρατεί η έννομη τάξη στο νησί μας».
Αναλυτικά στην ανακοίνωση του Δήμου Θήρας αναφέρονται τα παρακάτω:
Γύρω στις 10.30 το πρωί δύο (2) άγνωστοι, εύσωμοι άντρες  εισήλθαν στην Υπηρεσία Δόμησης Θήρας (ΥΔΟΜ) αναζητώντας τον προϊστάμενο της υπηρεσίας και ρωτώντας «Ποιος είναι ο Παπαδόπουλος». Όταν ο προϊστάμενος απάντησε καταφατικά τον ακινητοποίησαν και άρχισαν να τον γρονθοκοπούν βίαια, απαιτώντας να επαναλάβει τρεις φορές ότι δεν θα  ξανασχοληθεί με την οικοδομική άδεια συγκεκριμένου επιχειρηματία. Στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή αφήνοντας τον χώρο της υπηρεσίας άνω κάτω.
Αμέσως ενημερώθηκε η Δημοτική Αρχή η οποία μετέβη στην ΥΔΟΜ και διακόμισε τον τραυματισμένο υπάλληλο στο Γενικό Νοσοκομείο Θήρας όπου και του έγιναν όλες οι απαραίτητες εξετάσεις.
Παράλληλα κλήθηκε και η Αστυνομία, αλλά όταν μετέβη στον χώρο οι δράστες είχαν εξαφανιστεί.
Ο Δήμος Θήρας δηλώνει κατηγορηματικά ότι σκοτεινά συμφέροντα δεν πρόκειται να τον εκτρέψουν από την προσπάθεια που κάνει για να επικρατεί η έννομη τάξη στο νησί μας.
Καλεί την Πολιτεία, για μία ακόμη φορά, να στελεχώσει τις δημοτικές και κρατικές υπηρεσίες οι οποίες είναι δραματικά υποστελεχωμένες. Αίτημα που έχει επανειλημμένως γνωστοποιηθεί στα αρμόδια υπουργεία.
Είναι άσειστη η βούληση της Δημοτικής Αρχής να συνεχίσει την προσπάθεια να παταχθεί η ανομία με κάθε δυνατό και νόμιμο τρόπο. Πράξεις αυτού του είδους δεν «τρομοκρατούν» κανέναν και πολύ περισσότερο δεν θα σταματήσουν τις ενέργειες της Δημοτικής Αρχής προς αυτή την κατεύθυνση.
Κλείσιμο της ΥΔΟΜ Θήρας μετά τον τραμπουκισμό
Μετά το περιστατικό τραμπουκισμού, στην Υπηρεσία Δόμησης Θήρας, ο αντιδήμαρχος Γεώργιος Κυριαζής ανακοινώνει τα παρακάτω:
«Ο Δήμος Θήρας ανακοινώνει ότι μετά το απαράδεκτο συμβάν βίας και τραμπουκισμού που σημειώθηκε σήμερα 16.07.2018 στα γραφεία της ΥΔΟΜ ΘΗΡΑΣ, εκτός από τον τραυματισμό του προϊστάμενου, προξένησε και φθορές σε υπολογιστές και στο φωτοτυπικό που υπάρχουν στο χώρο.
Παράλληλα έχει προξενηθεί αναστάτωση στο αρχείο της υπηρεσίας και ως εκ τούτου η ΥΔΟΜ θα παραμείνει κλειστή από σήμερα Δευτέρα 16.07.2018 έως και τη Δευτέρα 23.07.2018».


Δεν υπάρχουν σχόλια: