ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 16 Ιουλίου 2018

Κατέβηκε άλλο ένα σκαλοπάτι στον αυτοεξευτελισμό η ΝΔ



Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ: Λάσπη με παραγγελία Μητσοτάκη - Μήνυση κατά των ΜαριΝΕΑ

«Πως να εξισώσεις εκείνον που δυσκολεύεται να τα βγάλει πέρα με την κρίση, και ρυθμίζει διαφανώς το δάνειό του, με 'κείνον που χρηματοδοτείται από ύποπτες offshore, δεν πληρώνει δεκάρα τσακιστή για τα δανεικά του και εξασφαλίζει σκανδαλώδεις ρυθμίσεις;

Γιατί, αν ήταν έτσι, οι μισοί Έλληνες που ρυθμίζουν τα τραπεζικά τους δάνεια, θα ήταν ομογάλακτοι της offshore  ηθικής που χαρακτηρίζει τον κ. Μητσοτάκη. Και θα έπρεπε να κατηγορηθούν ως ομοτράπεζοι εκείνων που δήθεν ρυθμίζουν, για να μην πληρώσουν».

Απαντά από προχθές Σάββατο το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ στην ΝΔ του κ. Μητσοτάκη, που προαναγγέλλοντας δολοφονία χαρακτήρων εφοδιάζει καταλλήλως τον αναμεμειγμένο ιδιοκτήτη των Μαρι-ΝΕΑ με το ναρκοπλοίο Noor1 και τα φιλικά προς αυτήν ΜΜΕ, προκειμένου να χτυπήσουν με μαγειρευμένα δημοσιεύματα τον Πρωθυπουργό, μέσω του συγγενικού του περιβάλλοντος, ώστε να αποδείξουν ότι όλοι το ίδιο είμαστε!

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Σύμφωνα με την εφημερίδα “Παραπολιτικά” η τεχνική εταιρεία Δίοδος η οποία ανήκει στα αδέλφια του πρωθυπουργού, Δημήτρη Τσίπρα και Ζανέτ Τσίπρα  “πέτυχε” το 2016 τη ρύθμιση ενός δάνειου της, ύψους 243.544 ευρώ, με μηνιαίες δόσεις μόλις 300 ευρώ. 

Ο κ. Τσίπρας που παριστάνει τον κήνσορα της ηθικής οφείλει να εξηγήσει στους πολίτες, όπως και στις επιχειρήσεις που έχει αφαιμάξει με τους φόρους του, πώς μια εταιρεία που όλως τυχαίως ανήκει στα αδέλφια του, κατόρθωσε να αποπληρώνει ένα δάνειο με μόλις 300 ευρώ το μήνα, όταν μόνον τα μηνιαία τοκοχρεολύσια είναι άνω των 1000 ευρώ. 

Αν μπει στον κόπο ο κ. Τσίπρας, ας απαντήσει και σε κάτι ακόμη: Η εταιρεία Δίοδος είναι η ίδια με εκείνη που επιχείρησε το 2012 να λάβει δημόσιο έργο άνω του 1 εκ. ευρώ από την περιφέρεια Βορείου Αιγαίου υποβάλλοντας πλαστή ασφαλιστική ενημερότητα; 

Θα επανέλθουμε».

«Η ελληνική Δικαιοσύνη θα κληθεί να κρίνει τη δολοφονία χαρακτήρων, που κατόπιν παραγγελίας του κ. Μητσοτάκη, διαπράττει η συγκεκριμένη εφημερίδα» αναφέρει ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Και για να πείσει η ΝΔ πως όποιος ζητάει ρύθμιση του χρέους του είναι και ύποπτος, ενώ η ίδια που χρωστάει 220 εκατ. ευρώ ως κόμμα στην τράπεζα, είναι αθώα περιστερά εκδίδει νεότερη ανακοίνωση που περιλαμβάνει τα παρακάτω:

«Οι συνεργάτες του πρωθυπουργού, αντί να εκτίθενται συντάσσοντας ανακοινώσεις λάσπης, ας πείσουν τον κ. Τσίπρα να εξηγήσει στους πολίτες γιατί ο αδελφός του Δημήτρης Τσίπρας δικάστηκε για υποβολή πλαστής ασφαλιστικής ενημερότητας και δεν εξέτισε την ποινή του λόγω του νόμου Παρασκευόπουλου.

Ας τον ενημερώσουν επίσης πώς σε οποιαδήποτε πολιτισμένη χώρα είναι αδιανόητο μια ιδιωτική εταιρεία που ανήκει στα αδέλφια του πρωθυπουργού να συναλλάσσεται με το Δημόσιο. Πόσο μάλλον να κάνει χρήση πλαστών εγγράφων και να διασφαλίζει προνομιακές ρυθμίσεις για τραπεζικό δάνειο που έχει πάρει. 

Θα επανέλθουμε».


ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ

Διαβάστε παρακάτω ολοκληρη την ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ:

«Πολιορκημένος από τα θαλασσοδάνεια του Κήρυκα των Χανίων, τις  οικογενειακές του offshore, τις θολές οικονομικές συναλλαγές, και τα τερατώδη δανεικά και αγύριστα της ΝΔ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατέβηκε άλλο ένα σκαλοπάτι στη σκάλα του αυτοεξευτελισμού..

Προανήγγειλε πριν λίγες μέρες στη Βουλή τη λάσπη που παρήγγειλε εναντίον της οικογένειας του πρωθυπουργού, στον φίλο και κουμπάρο του, Βαγγέλη Μαρινάκη, τον γνωστό επιχειρηματία και κατηγορούμενο για βαριές κακουργηματικές πράξεις.

Ο στόχος του πανικόβλητου κ. Μητσοτάκη είναι προφανής. Να αποδείξει ότι όλοι είμαστε ίδιοι.

Η «φοβερή», όμως, σημερινή αποκάλυψη που προανήγγειλε στη Βουλή, τελικά, τα κάνει πολύ χειρότερα για τον ίδιο:  Γελάνε και οι πέτρες. 

Πως να εξισώσεις εκείνον που δυσκολεύεται να τα βγάλει πέρα με την κρίση, και ρυθμίζει διαφανώς το δάνειό του, με κείνον που χρηματοδοτείται από ύποπτες offshore, δεν πληρώνει δεκάρα τσακιστή για τα δανεικά του, και εξασφαλίζει σκανδαλώδεις ρυθμίσεις;

Γιατί, αν ήταν έτσι, οι μισοί Έλληνες που ρυθμίζουν τα τραπεζικά τους δάνεια, θα ήταν ομογάλακτοι της offshore  ηθικής που χαρακτηρίζει τον κ. Μητσοτάκη. Και θα έπρεπε να κατηγορηθούν ως ομοτράπεζοι εκείνων που δήθεν ρυθμίζουν, για να μην πληρώσουν.

Χειρότερη, όμως, και από αυτό είναι η βάναυση, ποταπή, και χυδαία επίθεση λάσπης, από την ίδια εφημερίδα, εναντίον του, από τις αρχές της δεκαετίας του 90, νεκρού θείου του πρωθυπουργού.

Η ελληνική Δικαιοσύνη θα κληθεί να κρίνει τη δολοφονία χαρακτήρων, που κατόπιν παραγγελίας του κ. Μητσοτάκη, διαπράττει η συγκεκριμένη εφημερίδα.

Οι ηθικοί αυτουργοί, που κρύβονται πίσω τους, όμως, ας μην έχουν αυταπάτες. Ούτε το θολό πόθεν έσχες τους, ούτε το ναρκόπλοιο Noor1, ούτε τα στημένα, ούτε οι συναλλαγές του σκότους, πρόκειται να ξεχαστούν.

Είναι σε θέση με τις αθλιότητές τους, να προκαλούν στους αθώους, και σε όσους ξέρουν την αλήθεια, και καταλαβαίνουν τα κίνητρά τους, θλίψη και οργή.

Αλλά όχι φόβο.

Οψόμεθα, κύριε Μητσοτάκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: