ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη, 18 Ιουλίου 2018

Δίκαιη ανάπτυξη, εργασιακά, κοινωνικό κράτος

Η δίκαιη ανάπτυξη, οι εργασιακές σχέσεις και το κοινωνικό κράτος είναι οι τρεις άξονες στους οποίους κινείται το συνολικό σχέδιο για την επόμενη μέρα που προωθεί η κυβέρνηση είπε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Ράνια Σβίγκου μιλώντας Στο Κόκκινο και τον Νίκο Σβέρκο.

«Πρόκειται για ένα συνολικό σχέδιο, στο οποίο το πρώτο σκέλος είναι η δίκαιη ανάπτυξη και η αναδιανομή του πλούτου. Το δεύτερο είναι η ενίσχυση των δικαιωμάτων των εργαζομένων μέσα από την ενίσχυση της διαπραγματευτικής τους δύναμης. Όπως γνωρίζετε, έχει ψηφιστεί η επαναφορά των συλλογικών συμβάσεων εργασίας και μπαίνει σε τροχιά η αύξηση του κατώτατου μισθού. Και, βέβαια, το τρίτο βασικό στοιχείο είναι η στήριξη του κοινωνικού κράτους και οι μεγάλες μεταρρυθμίσεις στους θεσμούς» σημείωσε η Ρ. Σβίγκου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: