ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 16 Ιουλίου 2018

Αναβάθμιση και βελτίωση της ΠΕΟ Πατρών-Αιγίου



Το Περιφερειακό Συμβούλιο, ενέκρινε, το  σημαντικό έργο της αναβάθμισης και συντήρησης της παλαιάς εθνικής οδού στο τμήμα Πάτρα-Αίγιο, προϋπολογισμού 12,5 εκατ. ευρώ.

Πρόθεση της Περιφέρειας, όπως ανέφερε ο  Περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας είναι να πραγματοποιηθούν εργασίες ξεκινώντας από την Πάτρα, τον Άγιο Βασίλειο, Τα Αραχωβίτικα, το Δρέπανο μέχρι και το Αίγιο, για να αρθεί η επικινδυνότητα του δρόμου και να αναπλαστεί ολόκληρη η περιοχή.
«Έχουμε χρέος προς του πολίτες του ανατολικού άξονα της Αχαΐας να  βελτιώσουμε την καθημερινότητά τους και να εξασφαλίσουμε σε πεζούς και οδηγούς ασφαλή διέλευση», τόνισε ο κ. Κατσιφάρας.
Στη μελέτη περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων: Ανακατασκευή του ασφαλτοτάπητα σε σημεία με σοβαρές αστοχίες, οριζόντια και κατακόρυφη σήμανση σε όλο το μήκος της οδού, εργασίες οδικής ασφάλειας με τοποθέτηση στηθαίων ασφαλείας και αντικατάσταση ή επισκευή υφισταμένων όπου απαιτείται, κατασκευή πεζοδρομίων εντός των οικιστικών ζωνών με τον εξοπλισμό τους (παγκάκια, κάδοι απορριμμάτων, φυτεύσεις κλπ.) και δικτύου ηλεκτροφωτισμού. κ.α.

Δεν υπάρχουν σχόλια: