ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 18 Ιουλίου 2018

Καταδικάζει η Οργάνωση μελών του ΣΥΡΙΖΑ στην Θήρα

Το εγκληματικό γεγονός που παρουσιάστηκε στην Σαντορίνη, δεν φάνηκε να συγκινεί τα ευρείας κυκλοφορίας μέσα ενημέρωσης, πλην της εφημερίδας ΑΥΓΗ!

Η Οργάνωση μελών του ΣΥΡΙΖΑ στην Θήρα με ανακοίνωσή της καταδικάζει την προχθεσινή τραμπούκικη ενέργεια κατά του διευθυντή της Πολεοδομίας Θήρας και την χαρακτηρίζει «μαφιόζικη επίθεση» που σκοπό είχε «την τρομοκράτηση των δημοσίων λειτουργών». Επίσης στηλιτεύει «την εγκληματική ενέργεια» η οποία «καταδεικνύει εμφανέστατα την ανεξέλεγκτη δράση των οικονομικών συμφερόντων».

Στο μεταξύ ευρέως  γίνεται συζήτηση στο νησί για ξενοδόχο που προσπάθησε να λάβει οικοδομική άδεια στο Παλιό Ορυχείο στην Καλντέρα ή στην περιοχή της Βλυχάδας, όπου παλαιότερα με παρέμβαση πολιτών και του Istologiou G. Mosxou επενέβησαν οι βουλευτές τους ΣΥΡΙΖΑ στον νομό, όπου μετέφεραν το ζήτημα στο Υπουργείο, το οποίο μετά από έρευνα επέβαλε υψηλό πρόστιμο και αφαίρεση αδείας.

Ο δήμαρχος Ν. Ζώρζος, χαρακτηρίζει την ενέργεια πρωτόγνωρη για την περιοχή και ενημερώνει ότι η κατάσταση στην Πολεοδομία είναι τραγική, από απόψεως στελέχωσης. Εξυπηρετούνται έξι νησιά και παρά ταύτα εκδόθηκαν αρκετές άδειες, ενώ εκτιμά ότι χρειάζονται τουλάχιστον ακόμη οκτώ μηχανικοί!

Παρόμοια υποστελέχωση παρουσιάζεται και στην Αστυνομία του νησιού, ενώ ο δήμαρχος έχει ζητήσει την πρόσληψη τουλάχιστον ακόμη 41 αστυνομικών, δίπλα στους υπάρχοντες 29, αλλά εμπόδιο τίθεται η έλλειψη καταλυμάτων.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: