ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα, 9 Ιουλίου 2018

Συνάντηση του Υφ. Αθλητισμού με την Διοίκηση του ΠΕΑΚ

Φωτογραφία από την επίσκεψη του Υφυπ. Αθλητισμού Γ. Βασιλειάδη με την Επιτροπή Διοίκησης του ΠΕΑΚ, στους ανατολικούς χώρους του «Πεπανός».


Ένταξη στο πρόγραμμα ενεργειακής αναβάθμισης για τις εγκαταστάσεις αλλά και συνολικά του «Α. Πεπανός» στο Εθνικό Κτηματολόγιο


Απίστευτο αλλά αληθινό. Και οι αθλητικές εγκαταστάσεις του «Α. Πεπανός» επί τόσα χρόνια από την ανέγερσή τους δεν έχουν ενταχθεί στο Εθνικό Κτηματολόγιο. Το πρόβλημα αναμένεται να λυθεί επί διοικήσεως Κανελλάκη, ενώ είχε διαπιστωθεί επί Κόντη, όπως επίσης ο ίδιος, ο προηγούμενος πρόεδρος, διαπίστωσε και νομιμοποίησε αυθαιρεσίες που είχαν διαπραχθεί προ της ανάληψης της διοίκησης από την νέα πολιτική κατάσταση. Παράλληλα οι τρικλοποδιές στην διοίκηση Κόντη δεν έλειψαν από αυτούς που είδαν την ενεργητικότητά του με λοξό μάτι!
Με δύο λόγια αν θέλει κάποιος να χαρακτηρίσει το Κολυμβητήριο θα πρέπει να πει πως ήταν όλο ένα παράδειγμα αυθαίρετης λειτουργίας.
Συνάντηση με αντιπροσωπεία της Επιτροπής Διοίκησης του ΠΕΑΚ Πάτρας είχε ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην περιοχή,  την Παρασκευή 6 Ιουλίου 2018.
Ο κ. Βασιλειάδης μετά τη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στα γραφεία της Οργανωτικής Επιτροπής των Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων Πάτρα 2019, στις εγκαταστάσεις του κολυμβητηρίου «Α. Πεπανός», συνοδευόμενος από τον πρόεδρο του ΠΕΑΚ Πάτρας Νίκο Κανελλάκη, επισκέφθηκε το υπό διαμόρφωση πάρκο άθλησης και αναψυχής πίσω από το Κολυμβητήριο.
Παράλληλα, ο κ. Βασιλειάδης είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί αναλυτικά για τις παρεμβάσεις συντήρησης και αναβάθμισης των δημόσιων αθλητικών υποδομών της Πάτρας. Επίσης, ενημερώθηκε και για μία σειρά θεμάτων που αφορούν τη λειτουργία του ΠΕΑΚ Πάτρας όπως π.χ. για τις ενέργειες ένταξης στο πρόγραμμα ενεργειακής αναβάθμισης των δημόσιων αθλητικών εγκαταστάσεων της περιοχής, αλλά και την ένταξη της αθλητικής εγκατάστασης του «Α. Πεπανός» στο Εθνικό Κτηματολόγιο, καθώς παρέμενε εκτός από την ημέρα ανέγερσής του.  
Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης μετά την αυτοψία που έκανε και την αναλυτική ενημέρωση που είχε, εξέφρασε την ικανοποίηση του, τόσο για το επίπεδο των αθλητικών εγκαταστάσεων, όσο και το έργο που έχει γίνει, τονίζοντας ότι η Πάτρα βρίσκεται ψηλά στις προτεραιότητες της Γ.Γ. Αθλητισμού και προσωπικά του ίδιου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: