ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 11 Ιουλίου 2018

Τζανακόπουλος: Δεν δεχόμαστε την παραβίαση του διεθνούς δικαίου


"Η ελληνική κυβέρνηση θέλει καλές σχέσεις με όλα τα κράτη αλλά δεν είναι δυνατόν να δεχόμαστε συμπεριφορές που παραβιάζουν το διεθνές δίκαιο και δεν σέβονται τις ελληνικές αρχές" δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος στο ΣΚΑΙ, απαντώντας για την απέλαση των δύο Ρώσων διπλωματών και την απαγόρευση εισόδου στην Ελλάδα άλλων δύο για παράνομες ενέργειες κατά της εθνικής ασφάλειας σύμφωνα με δημοσίευμα της «Κ».


Συγκεκριμένα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε:  «Η Ελλάδα στο πλαίσιο μιας πολυδιάστατης εξωτερικής πολιτικής θέλει καλές σχέσεις με όλα τα κράτη. Όλες οι αρχές οφείλουν να σέβονται και το διεθνές δίκαιο και εμάς την ελληνική κυβέρνηση και το ελληνικό κράτος. Σε αυτό το πλαίσιο οποτεδήποτε έχει χρειαστεί έχουν ληφθεί μέτρα και αυτό έχει γίνει και αυτή τη φορά».
«Η εκτίμηση είναι ότι υπήρξαν συμπεριφορές που δεν σέβονται το ελληνικό κράτος και για αυτό το λόγο θα ληφθούν και τα αντίστοιχα μέτρα».

Με βάση το δημοσίευμα που επικαλείται πληροφορίες από υψηλόβαθμες διπλωματικές πηγές, «τα μέτρα που λαμβάνονται από την Αθήνα αποτελούν απάντηση σε παράνομες ενέργειες εντός της ελληνικής επικράτειας, οι οποίες συνιστούν παρέμβαση στις εσωτερικές υποθέσεις της Ελλάδας. Ανάμεσα στις κατηγορίες που απευθύνει η Αθήνα προς τους διπλωμάτες είναι οι απόπειρες αλίευσης και διακίνησης πληροφοριών, αλλά και χρηματισμού κρατικών λειτουργών. 

Η συγκεκριμένη υπόθεση φέρνει στην επιφάνεια μια υπόγεια ένταση που φαίνεται να υπάρχει ανάμεσα σε Αθήνα και Μόσχα, τα τελευταία δύο χρόνια, για λόγους οι οποίοι συνδέονται και με το γενικότερο περιβάλλον ασφαλείας στην ευρύτερη περιοχή».

Πηγή: avgi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: