ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 11 Ιουλίου 2018

Ψηφίστηκε η παραχώρηση του παραλιακού προσώπου

«Η πράξη αυτή, βέβαια, είναι μια ακόμα αποτύπωση του προσανατολισμού της κυβέρνησης για απόδοση των δημόσιων χώρων στις τοπικές κοινωνίες προκειμένου να εκπληρώνονται οι ανάγκες της κοινωνικής πλειοψηφίας, να προστατεύεται το φυσικό περιβάλλον, αλλά και για να περάσουν αυτοί οι χώροι αλώβητοι στις επόμενες γενιές, χωρίς να γίνουν αντικείμενο εκμετάλλευσης κοντόφθαλμων συμφερόντων»  αναφέρει η υφυπουργός Οικονομικών, Κατερίνα Παπανάτσιου. 


«Εκπληρώνεται έτσι ένα διαχρονικό, δίκαιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας, το οποίο αποτέλεσε και δέσμευση του πρωθυπουργού» είπε μιλώντας για την απόδοση του παραλιακού προσώπου της Πάτρας.

«Το παραλιακό μέτωπο της Πάτρας, με όλα τα ιστορικά κτίρια που υπάρχουν εντός του, θα βρεθεί πλέον στα χέρια του Δήμου προκειμένου να το αξιοποιήσει για κοινωνικούς, πολιτιστικούς, αθλητικούς ή άλλους κοινωφελείς σκοπούς».

Mε την τροπολογία 1663/134 που κατατέθηκε στις 9 Ιουλίου στη Βουλή, στο σ/ν του Υπουργείου Εργασίας, κατοχυρώνεται η δωρεάν παραχώρηση στο Δήμο Πατρέων της χρήσης της πρώην χερσαίας ζώνης του λιμανιού της πόλης, για 99 χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: