ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 9 Ιουλίου 2018

Η ΝΔ κατηγορεί για υποχωρητικότητα τον Τσίπρα, αλλά...

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ορκίστηκε για μια νέα θητεία ενισχυμένων εξουσιών και διάρκειας 5 ετών στον προεδρικό θώκο της Τουρκίας. Πασρούσασ και η νΝτόρα για να δώσει τα διαπιστευτήριά της στον ακροδεξιό Ερντογάν.


Η Ντόρα παρούσα
στον... Σουλτάνο


ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΛΕΙΣΕΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΔΙΟΤΙ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΞΕΠΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΟΥ ΣΚΑΪ,  ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΤΟΧΟ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟΣ ΚΑΝΑΛΑΡΧΗ ΑΤΖΟΥΝ ΙΛΙΤΖΑΛΙ, ΑΛΛΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΓΛΥΦΕΙ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ

«Την ίδια στιγμή που η αξιωματική αντιπολίτευση βαδίζει στον ολισθηρό δρόμο του εθνικισμού και της πατριδοκαπηλίας, με πρόσχημα την ονομασία της FYROM, η παρουσία της Ν. Μπακογιάννη στην ορκωμοσία Ερντογάν εκθέτει τη Ν.Δ. και τον κ. Μητσοτάκη και δημιουργεί εύλογα ερωτήματα για τη στάση τους» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ.
Σε αυτό το πλαίσιο ρωτά αν:
- Πρόκειται για επίσημη εκπροσώπηση της αξιωματικής αντιπολίτευσης ή για προσωπική υπόθεση της τομεάρχη Οικονομίας και Ανάπτυξης της Ν.Δ.;
- Έχει υπάρξει επικοινωνία με το υπουργείο Εξωτερικών για αυτήν την παρουσία;
«Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές για τους 2 Έλληνες αξιωματικούς που κρατούνται άδικα στην Τουρκία χωρίς να τους έχουν απαγγελθεί κατηγορίες, η συνοχή και η αποφασιστικότητα της ελληνικής πλευράς πρέπει να είναι δεδομένες. Οι προσωπικές κινήσεις αβρότητας και δημοσίων σχέσεων δεν βοηθούν σε αυτήν την κατεύθυνση.
Επίσης, δεν βοηθά η υποκριτική στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης που δεν χάνει ευκαιρία να κατηγορεί για υποχωρητικότητα την ελληνική κυβέρνηση, δικαιολογώντας έτσι την τουρκική προκλητικότητα, ενώ θα τιμήσει με την παρουσία της την ορκωμοσία του Τούρκου προέδρου» τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ.
Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ορκίστηκε για μια νέα θητεία ενισχυμένων εξουσιών και διάρκειας 5 ετών στον προεδρικό θώκο της Τουρκίας.
Έχει κάνει σύμβαση με Τούρκο παραγωγό

Άκουγα το πρωί στην ΕΡΤ1, την κρατική, που θέλει να την κλείσει ο κ. Μητσοτάκης, διότι είναι μονόπλευρη η πληροφόρησή της, διότι αρνείται να ξεπέσει στην ξεφτίλα του ΣΚΑΪ που έχει κάνει σύμβαση με Τούρκο παραγωγό και μας δείχνει όλη την ημέρα τι καλά που περνάνε στην Τουρκία και πόσο δυνατά είναι εξοπλισμένη. Και όχι μόνον θέλουν τη δημόσια τηλεόραση  να τους ακολουθεί κατά πόδας, ακόμη και εάν η αξιοπρέπεια της κρατικής οντότητας επιβάλλει διά της απουσίας Προέδρου της Δημοκρατίας και Πρωθυπουργού να μην παραστούν στην σημερινή ορκωμοσία του τούρκου Σουλτάνου. Κάτι που δεν σεβάστηκε η κυρία Ντόρα, αδελφή του Μητσοτάκη.

Και κάτι τέτοια βρίσκουν άπλετη προβολή από τον σταθμό του ΣΚΑΪ καθώς εγράφη ότι:  «Ο Τούρκος καναλάρχης Ατζούν Ιλιτζαλί, έχει συχνές συζητήσεις και επαφές το τελευταίο διάστημα με τον ιδιοκτήτη του ΣΚΑΪ Γιάννη Αλαφούζο. Η συμφωνία για προβολή του Voice από τον ΣΚΑΪ ήταν η αρχή, και λέγεται ότι θα υπάρξει ευρύτερη συμπόρευση στα τηλεοπτικά. Ο Τούρκος παραγωγός (και ιδιοκτήτης καναλιών στην Τουρκία, του TV8 και του καναλιού τηλεοπτικών πωλήσεων Shop90) κινείται προς την κατεύθυνση να μπει ως επενδυτής σε μετοχικό σχήμα ελληνικού καναλιού».

Εάν ήδη δεν έχει μπει και καθορίζει την πολιτική στου ΣΚΑΪ και στο εθνικό ζήτημα της Συμφωνίας των Πρεσπών. Διότι είναι γνωστό ότι η Τουρκία ενδιαφέρεται για την συντήρηση της δυνατότητας σε απροσδιόριστο χρόνο να καταστήσει πραγματικότητα του Ισλαμικό Τόξο στα Βαλκάνια απειλώντας και από Βορρά την χώρα μας.

Κι όταν βλέπεις την ΝΔ και τα στελέχη της να προσφέρουν υποταγή στα κελεύσματα του τηλεοπτικού σταθμού, τον δε σταθμό να έχει συμβιβαστεί με την τουρκική  τακτική και καθημερινά να μας πρήζει για το δυναμικό στρατιωτικό της δύστροπης γειτόνισσας, ενώ αντιθέτως απαξιώνει το προσωπικό των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων, ε, τότε κάτι συμβαίνει. Πολύ πιθανόν ο Τούρκος καναλάρχης να έχει άποψη και για το πληροφοριακό δελτίο του Σταθμού.

Και να σκεφτεί κανείς ότι ο ΣΚΑΪ ήταν που επέσειε τον κίνδυνο η κυβέρνηση να φέρει τους Τούρκους επενδυτές στην ΤV, αλλά τελικά συνέβη το αντίθετο!

«Μη μιλάτε για μόνιμες θέσεις. Κάντε το. Είστε δύο χρόνια υπουργός. Μην μας συνδέετε με το όποιο κόμμα. Σκεφτείτε εθνικά. Εμείς θεωρούμε ότι οι δήμοι πρέπει να έχουν το προσωπικό που απαιτείται. Ούτε το ένα προς ένα φτάνει. Θα έπρεπε να είστε πιο διεκδικητικοί. Μην τάζετε συνεχώς μόνιμες θέσεις. Κάντε τις. Οι δήμοι πρέπει να πάρουν τους υπαλλήλους που χρειάζονται μέσω ΑΣΕΠ και να μην μπλέκονται τα κόμματα, γιατί αυτοί πληρώνουν», απάντησε ο Γ. Πατούλης.

Άμεση ήταν η αντίδραση του ΥΠΕΣ, ο οποίος τον κάλεσε να μην κάνει προσωπική προπαγάνδα, όπως σημειώνει το ΑΜΠΕ.

«Είστε λαϊκιστής και είναι ντροπή σας», ανταπάντησε ο κ. Πατούλης, προκαλώντας νέα αντίδραση του υπουργού Εσωτερικών.

«Πληρώσατε 300.000 από τα λεφτά του ελληνικού λαού για να κάνετε προσωπική προπαγάνδα. Εδώ είναι Βουλή και όχι το δημοτικό συμβούλιο του Αμαρουσίου», τόνισε ο κ. Σκουρλέτης, αναφερόμενος στην καμπάνια της ΚΕΔΕ που κάνει στα ΜΜΕ εναντίον του «Κλεισθένη».

Τέλος πάντων άκουσε όλη η Ελλάδα τον Γ. Πατούλη, πρόεδρο της ΚΕΔΕ να διαμαρτύρεται και στην ΕΡΤ1 ότι η κυβέρνηση με την απλή αναλογική που θέσπισε στις εκλογές θα οδηγήσει σε ακυβερνησία τους Δήμους και άπαξ και το λέει Πατούλης το κουτουπώνει ο... Πορδοσάλτε και άντε χαρές και πανηγύρια, που στεναχωρήθηκε το Τσιπραίικο γιατί η Ντόρα ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση του Σουλτάνου. Έτσι είπε. Και αυτό σημαίνει πως όταν ο ιμιτασιόν σουλτάνος της Ελλάδας γίνει Μαχμούτ ο Β΄ της χώρας μας, γνωστός και ως Κούλης, τότε θα τρέχουν οι επενδυτές στην Ελλάδα.

Ούτε τιμή, μήτε αξιοπρέπεια. Αλλά που να την βρεις όταν  ο Τούρκος καναλάρχης Ατζούν Ιλιτζαλί, έχει το πάνω χέρι!

Μάλιστα ο Υπ. Ψηφιακής Πολιτικής Ν. Παππάς, το είπε πιο απλά από την Πάτρα. Δεν είναι σύνηθες να βλέπουμε δεκατρείς φορές την ημέρα τουρκικά κανάλια και μία φορά ελληνικά. Μας απασχολεί, είπε και θα το αντιμετωπίσουμε!

Και ο νοών νοείτο...

Δεν υπάρχουν σχόλια: