ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 12 Ιουλίου 2018

Έκανε αντιπολίτευση να τον ακούσει η Απούλια

Ο κ. Πελετίδης εκθέτει τα παράπονά του, που έχει από την κυβέρνηση και τον Αλέξη Τσίπρα, που δεν του άφησε δώρο για δώρο που να μην του το έχει δώσει!



Λες και του είπαν του κ. Πελετίδη ότι η ιταλική αντιπροσωπεία εκπροσωπεί την ελληνική κυβέρνηση!


Όσο πάει και χειροτερεύει η κατάσταση του Δημάρχου Κώστα Πελετίδη. Πάσχει από σύνδρομο αντισυριζαϊκό και κρίνεται επείγουσα η αντιμετώπιση της κατάστασής του με φαρμακευτική αγωγή Cipralex!

Δεν εξηγείται αλλιώς, το γεγονός ότι ξεκίνησε από την Μαιζώνος και έκανε τόσο κόπο εν μέσω σφύζουσας από κυκλοφορία πόλης της Πάτρας μεσημεριάτικα, για να βρεθεί στα Παλαιά Σφαγεία, μαζί με την αντιπροσωπεία της Απούλια, του Επιμελητηρίου και της Περιφέρειας ΔΕ, στο χώρο, όπου θα δημιουργηθεί μέσω του Προγράμματος  SPARC, μόνιμος εκθεσιακός χώρος για το Πατρινό Καρναβάλι. Θα υλοποιηθεί μία ιδέα που είχε ξεκινήσει από τον αιρετικό σημερινό ΓΓ του Δημ. Συμβουλίου Πατρέων  Ηλία Γρηγόρη, πρόεδρο τότε του Καρναβαλικού Οργανισμού, επί δημαρχίας Δημαρά.

Και αντί να εκθέσει πλατιά τις απόψεις του για το ζήτημα που αφορά τον μεγαλύτερο πολιτιστικό και οικονομικό πόρο που έχει η πόλη, αυτός βρήκε ευκαιρία να κάνει αντιπολίτευση για ζήτημα άσχετο με το Καρναβάλι. Δηλαδή, πάλι καλά που δεν τους πρότεινε να τους γράψει στην Κομμουνιστική Νεολαία!

Βλέπετε, ανησυχεί για τη θέση της κυβέρνησης Τσίπρα για τον χώρο, όπως ανησυχούσε για το θαλάσσιο πρόσωπο, όπου ο Πρωθυπουργός Τσίπρας, το απέδωσε στο Δήμο Πατρέων και τώρα το Πελετιδαίϊκο έχει στα χέρια του έναν θησαυρό και δεν ξέρει τι να τον κάνει. Μίλησε βέβαια για ανάπλαση σε χώρο αναψυχής, αλλά μέχρι εκεί φθάνει το όραμά του για το πρόσωπο της πόλης!

Σύμφωνα λοιπόν με το ενημερωτικό δελτίο που εξέδωσε το Γραφείο Τύπου του Δήμου:

Το χώρο των Παλαιών Σφαγείων επισκέφθηκαν σήμερα το μεσημέρι, ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, ο Αντιδήμαρχος, Βασίλης Θωμόπουλος και ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Πατρέων – Πατρινό Καρναβάλι Νίκος Χρυσοβιτσάνος.

Στην επίσκεψη ήταν παρόντες και οι συμμετέχοντες στην τεχνική συνάντηση του έργου SPARC που αποτελείται από εκπροσώπους της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας του Επιμελητηρίου Αχαΐας ενώ από Ιταλία συμμετείχαν ο Σύνδεσμος Θεάτρων της Απούλια και η Περιφέρεια της Απούλια - Department Economy of Culture, Tourism and Territory. Στο χώρο θα δημιουργηθεί, μέσω του Προγράμματος SPARC, μόνιμος εκθεσιακός χώρος για το Πατρινό Καρναβάλι.

Ο Δήμαρχος δήλωσε:

«Θα ήθελα, πριν αναφερθώ στο συγκεκριμένο θέμα που αφορά στην αξιοποίηση των Παλαιών Σφαγείων, να εκφράσω την έντονη ανησυχία μας, γιατί μέχρι αυτή την ώρα η Κυβέρνηση δεν έχει τοποθετηθεί και τηρεί σιγή ιχθύος για την τροπολογία που έχει κατατεθεί και αφορά τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς. Αναλαμβάνει σοβαρές ευθύνες απέναντι στο λαό, αν δεν στηρίξει την συγκεκριμένη τροπολογία, η οποία έχει υιοθετηθεί και από την ΚΕΔΕ. Επαναλαμβάνουμε δε, πως σε ό,τι μας αφορά ως Δημοτική Αρχή, δεν θα επιτρέψουμε για χρέη των 500 ευρώ στο Δήμο, να βγάλουμε στο σφυρί τη λαϊκή περιουσία”.

Σε σχέση με τα Παλαιά Σφαγεία, ο Δήμαρχος ανέφερε, μεταξύ άλλων, τα εξής:
Χθες και σήμερα είμαστε εδώ, κάνουμε αναλύσεις του προγράμματος και βλέπουμε όλες τις δυνατότητές του. Ο χώρος των Παλαιών Σφαγείων αναπτύχθηκε το 1999 μέσω του προγράμματος URBAN, στην συνέχεια πέρασε προς εκμετάλλευση στα χέρια ιδιώτη ο οποίος τον παρέδωσε ξανά στο Δήμο το 2014 κατεστραμμένο και λεηλατημένο, σε άθλια κατάσταση.

Στόχος μας είναι να στεγαστούν εδώ λειτουργίες που θα σχετίζονται με το Καρναβάλι, προς όφελος των εκδηλώσεων του Πατρινού Καρναβαλιού και του λαού της Πάτρας.

Λειτουργίες που θα αφορούν από την κατασκευή μάσκας και άλλων καρναβαλικών στοιχείων, φιλοξενία και προβολή της ιστορίας του Πατρινού Καρναβαλιού μέσω και οπτικοακουστικών μέσων, επισκέψεις σχολείων, πολιτών, αποστολών κ.ά. διάφορες εκδηλώσεις.

Μιλάμε για ένα χώρο που θα λειτουργεί όλο το χρόνο.

Με αυτό το πρόγραμμα, επισκευάζουμε, διαμορφώνουμε ένα λεηλατημένο χώρο, τον αποδίδουμε πάλι στον πατραϊκό λαό».



Δεν υπάρχουν σχόλια: