ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 10 Ιουλίου 2018

Συνάντηση Τσίπρα - Ερντογάν την ερχόμενη Πέμπτη

Για την Πέμπτη, στις 14:30 το μεσημέρι (ώρα Βρυξελλών), οριστικοποιήθηκε η συνάντηση του Έλληνα πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον Πρόεδρο της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, στο περιθώριο των εργασιών της Συνόδου του ΝΑΤΟ, σύμφωνα με πληροφορίες.

Νωρίτερα σήμερα κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος σημείωσε ότι η ατζέντα με την οποία προσέρχεται στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ ο πρωθυπουργός έχει στην κορυφή της το ζήτημα των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, οι οποίοι κρατούνται παρανόμως αυτή τη στιγμή στην Τουρκία.

«Ο πρωθυπουργός, λοιπόν, στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ και σε όλες τις συναντήσεις και τις επίσημες παρεμβάσεις του θα θέσει το συγκεκριμένο ζήτημα, ώστε να ενταθεί η πίεση προς την Τουρκία για την απελευθέρωση των δύο στρατιωτικών μας», σημείωνε ενόψει και της συνάντησης του πρωθυπουργού με τον Τούρκο Πρόεδρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: