ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 10 Ιουλίου 2018

«Δεν είναι όλοι ίδιοι να υπόσχονται και να κοροϊδεύουν»


Χθες βράδυ κατατέθηκε και σήμερα ψηφίζεται το Ν/Σ για την παράδοση στους Πατρινούς του θαλάσσιου προσώπου της Πάτρας. Ένα χρόνιο αίτημα των Πατρινών ικανοποιήθηκε.

Δήλωση Ουρανίας Μπίρμπας για την παράδοση  του Θαλάσσιου μετώπου στην Πάτρα, από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ


Όπως έχει γράψει από αργά χθες βράδυ το Istologio G. Mosxou, και ανήρτησε στην προσωπική του σελίδα στο fb, ο βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ Ανδρ. Ριζούλης, κατατέθηκε χθες στη Βουλή το Νομοσχέδιο για την απόδοση στους πολίτες της Πάτρας, του θαλάσσιου προσώπου της πόλης, σε ευόδωση  μίας προσπάθειας αρκετών μηνών της κυβέρνησης μέχρι το ξεμπλοκάρισμά του από τις γραφειοκρατικές, αλλά δεσμευτικές διαδικασίες.
Έτσι υλοποιήθηκε η προεκλογική δέσμευση Τσίπρα, από το βήμα της ομιλίας του στο «Τόφαλος» για παράδοση του συνόλου των 7,5 χιλιομ. του θαλασσίου προσώπου της Πάτρας και απέδωσαν καρπούς οι προσπάθειες του στελεχιακού δυναμικού του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας, που είχε θέσει στοίχημα να αποδείξεις ότι όλοι δεν είμαστε ίδιοι, καθώς οι Πατρινοί και οι  θεσμικοί εκπρόσωποι των είχαν απογοητευθεί από τις ανέξοδες εξαγγελίες των κυβερνήσεων τόσο του ΠΑΣΟΚ, όσο και της ΝΔ.
Με αφορμή την υλοποίηση της δέσμευσης Τσίπρα, η δημοτική σύμβουλος της παράταξης ΡΑΠ Πάτρα Αδέσμευτη Πόλη, ΟΥΡΑΝΙΑ ΜΠΙΡΜΠΑ, έκανε την παρακάτω δήλωση:

ΔΗΛΩΣΗ ΟΥΡΑΝΙΑΣ ΜΠΙΡΜΠΑ
Ψηφίζεται σήμερα στη Βουλή η απόδοση του Θαλάσσιου μετώπου στο δήμο, στο λαό της Πάτρας.
Ένα αίτημα για το οποίο αγωνίστηκαν χρόνια τώρα οι φορείς και οι πολίτες της πόλης μας. 

Ένα αίτημα για το οποίο δεσμεύτηκε ο Αλέξης Τσίπρας  και η κυβέρνηση της αριστεράς και το έκανε πράξη.
Γιατί δεν είναι όλοι ίδιοι να υπόσχονται και να κοροϊδεύουν το λαό, όπως έκανε παλιότερα ο Βαρβιτσιώτης με τα 250 μ. ή ο Πάγκαλος και ο Βενιζέλος .

Η όλη Πάτρα σήμερα χαίρεται ή κάνω λάθος;  Και κάποιοι περιμένουν τη γραμμή... γιατί  αυτή είναι μια «όμορφη δουλειά» της κυβέρνησης της αριστεράς  και  δεν κολλάει με τη θεωρία της«βρώμικης δουλειάς»…
Ουρανία Μπίρμπα δημοτική σύμβουλος
Πάτρα  10/7/18

Δεν υπάρχουν σχόλια: