ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 16 Ιουλίου 2018

Καταγγελία Θ. Ξυλιά: Εγκαταλείφθηκαν οι γειτονιές της Πάτρας


Τα τελευταία χρόνια το πράσινο όπως το ξέραμε έχει τελειώσει στην πόλη οι εικόνες που παρουσιάζουν  οι πλατείες και γενικά οι κοινόχρηστοι χώροι  είναι απαράδεκτη. Το γκαζόν στις περισσότερες πλατείες κυρίως έξω από το κέντρο έχει καταστραφεί και έχει αντικατασταθεί από αγριόχορτα. Το δίκτυο για το αυτόματο πότισμα δεν συντηρείτε ή δεν υπάρχει παρότι ο Δήμος διαχρονικά έχει δαπανήσει από το υστέρημα του πατραϊκού λαού αρκετά χρήματα για τη δημιουργία των παραπάνω.
Σήμερα η κατάσταση που παρουσιάζετε δεν είναι άλλη από την εγκατάλειψη.

Τα αγριόχορτα να καλύπτουν παιδικές χαρές παγκάκι κ.α. κλαδιά των δέντρων που δεν κλαδεύονται να καλύπτουν πινακίδες σήμανσης, στάσεις λεωφορείων, Φανάρια δημοτικού φωτισμού και τέλος να παρεμποδίζουν την ορατότητα των οδηγών, κομμένα κλαδιά και χόρτα που η αποκομιδή τους γίνετε με αργούς ρυθμούς.
Με όσες δικαιολογίες και να προβάλλει η Δημοτική αρχή όλα αυτά συμπληρώνουν. Σε όλο το διευρυμένο Δήμο Πάτρας το πάζλ μιας ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ.
Αδιάψευστος μάρτυρας ο φωτογραφικός φακός. Το φωτογραφικό στιγμιότυπο είναι από την οδό Σανταρόζα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: