ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 12 Ιουλίου 2018

27 Ιουλίου η συζήτηση του ΔΝΤ για το ελληνικό χρέος

Το Εκτελεστικό Συμβούλιο του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου θα συνεδριάσει στις 27 Ιουλίου για να συζητήσει την έκθεση του Άρθρου 4 για την Ελλάδα. Τα αποτελέσματα της συγκεκριμένης έκθεσης, η οποία θα περιλαμβάνει και τις προβλέψεις για τη βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους (DSA), αναμένεται ότι θα δημοσιευτούν λίγες μέρες αργότερα.

Όσον αφορά τη μεταπρογραμματική εποπτεία, ο εκπρόσωπος του ΔΝΤ Τζέρι Ράις επανέλαβε πως είναι μια προβλεπόμενη διαδικασία που ακολουθεί το Ταμείο για κάθε χώρα που εξέρχεται από ένα πρόγραμμα.
«Όσον αφορά την εμπλοκή του ΔΝΤ στην Ελλάδα μετά το τέλος του προγράμματος του ESM στις 20 Αυγούστου, θα είναι παρόμοια με άλλες χώρες της ευρωζώνης με τις οποίες είχαμε πρόγραμμα... Επομένως, για εμάς (η μεταπρογραμματική εποπτεία) είναι ένα πολύ συνηθισμένο μέρος της προβλεπόμενης διαδικασίας που ακολουθεί το ΔΝΤ μετά από ένα πρόγραμμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: