ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2017

«Ποιος δεν έχει κατσίκα» που παίρνει το ΒΜW από το ΚΕΤχ;


Με σαρκαστικό μήνυμα προς Αρχηγό ΓΕΣ και Υποστράτηγο Διευθυντή Γ΄ Κλάδου, υποδέχονται το προβληματικό όχημα που στέλνει η υπηρεσία. Χωρίς κιβώτιο ταχυτήτων και με επικίνδυνα ακρόμπαρα κι αμορντισέρ...


Επιχειρείται αφαίρεση έργου στέλνοντας «σκοτώστρα» σε αντικατάσταση του οχήματος που εξυπηρετεί υψηλά πρόσωπα!

Ένα αυτοκίνητο ΒΜW, χρησιμοποιούμενο για υψηλόβαθμα στρατιωτικά και πολιτικά πρόσωπα στην στρατιωτική μονάδα Μουζάκη, στο ΚΕΤχ, αποτελεί την αιτία δυσφορίας του συλλόγου υπαλλήλων ΥΕΘΑ/ΓΕΣ/ ν. Αχαΐας και γραφειοκρατίας σε ανώτατο επίπεδο.
Από την ανωτέρα υπηρεσία εστάλη έγγραφο με το οποίο καλείται ο αρχηγός Στρατιωτικής  Φρουράς Πάτρας και διοικητής της μονάδας να επιστρέψει αυτό το όχημα, που είναι προϊόν κατάσχεσης εκ μέρους του ΟΔΔΥ και έχει αποδοθεί στο ΚΕΤχ από το 2002, με το αιτιολογικό ότι το ύψος του κυβισμού του δεν δικαιολογεί τη χρήση του από αυτή τη μονάδα. Και το σπουδαιότερο δεν έχει ληφθεί υπόψη ότι πρόκειται για το μοναδικό όχημα αυτής της κατηγορίας, που χρησιμοποιείται  στην Ν/Δυτική Ελλάδα
Εάν δεν είναι προϊόν έμμεσης προσπάθειας υποβιβασμού του ρόλου της μονάδας, τότε αυτό η αφαίρεση του οχήματος αποτελεί αψυχολόγητη ενέργεια, καθώς πρόκειται στην ουσία για αφαίρεση έργου, που πάντως πρέπει να δικαιολογηθεί για ποιο λόγο γίνεται, όταν:
Για να μετακινηθεί σε επίπεδο ευθύνης του ΚΕΤχ, οποιοδήποτε υψηλό πρόσωπο, από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας μέχρι τον Πρωθυπουργό,  υπουργούς και υψηλόβαθμους στρατιωτικούς εντός της Πάτρας ή την Τρίπολη και την Κόρινθο, αυτό το όχημα χρησιμοποιείται επί 15ετία και με προσωπικό από οδηγούς του ΚΕΤχ. Σε αντίθετη περίπτωση αυτές οι μετακινήσεις θα έπρεπε να γίνουν με την κοστοβόρα χρήση αεροπλάνου.
Κι ωστόσο πριν μέρες έφθασε σήμα στη μονάδα, που ενημερώνει  τον Διοικητή της, ότι θα μετακινήσουν αυτό το όχημα και θα το αντικαταστήσουν με άλλο που στέλνουν, παρά το γεγονός ότι ο ΑΥΕΘΑ υποσχέθηκε πως θα εξετάσει ευμενώς το ζήτημα.
Το τραγελαφικό της γραφειοκρατίας, που δεν φαίνεται να έχει ξεριζωθεί, ζώντας και βασιλεύοντας είναι το παρακάτω:
Το όχημα που θα αντικαταστήσει το αποσυρόμενο εστάλη από την υπηρεσία στο 305 εργοστάσιο ΥΕΙΘΑ για λήψη πιστοποιητικού καταλληλότητας και αντί αυτού εδόθη ο έλεγχος που διαπίστωσε προβληματικά αμορτισέρ, επικίνδυνα ακρόμπαρα και το ακόμη σπουδαιότερο έλλειψη ταχυτήτων. «Σκοτώστρα» κανονική δηλαδή.
Γι αυτό και ο Πρόεδρος του τοπικού Συλλόγου  και μέλος της Ομοσπονδίας Τρύφωνας Κούκος, ως οδηγός στην ειδικότητα, με μεγάλη πείρα, λόγω της 60ετούς ηλικίας του, διαμαρτύρεται: Τι μας το στέλνουν αυτό το όχημα; Για να μας σκοτώσουν;
Η «σκοτώστρα», λοιπόν, που στέλνει η γραφειοκρατία, έρχεται αύριο στην Πάτρα, για να αντικαταστήσει το μη... δικαιολογούμενο όχημα και εξ αυτού ο Πρόεδρος κ. Κούκος, το υποδέχεται εκ μέρους του προσωπικού και του στρατοπέδου με το παρακάτω σαρκαστικό μήνυμα που στέλνει στην κορυφή.
Στο μήνυμα της πικρίας αναφέρονται τα παρακάτω:
«Κύριε Αρχηγέ του Γενικού Επιτελείου Στρατού
Σας ευχαριστούμε σαν Σωματείο για το έμπρακτο ενδιαφέρον που δείξατε στο αίτημά μας για τα μέσα κίνησης – διακίνησης οχημάτων της μονάδας μας (ΚΕΤΧ) !!!!!!!!!
Κύριε Υποστράτηγε Διευθυντή Γ΄ Κλάδου
Σας ευχαριστούμε για την αναγνώριση εκ μέρους σας του έμπρακτου ενδιαφέροντος του Σωματείου μας για την εύρυθμη λειτουργία της μονάδας (ΚΕΤΧ) !!!!!!
Υ.Γ. Το ανέκδοτο του μακαριστού Χριστόδουλου σαν πραγματικότητα: "όποιος δεν έχει κατσίκα, θέλει να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα" !!!!!!!!!!
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
Για το ΔΣ.
Ο Πρόεδρος Τρύφωνας Κούκος
Ο Γενικός Γραμματέας Ιωάννης Παντελής»

Δεν υπάρχουν σχόλια: