ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2017

Πάρτο Αλλιώς



Του Ντίνου Βγενόπουλου
·        Αν η μισή μου καρδιά βρίσκεται γιατρέ εδώ πέρα
·        Η άλλη μισή στην …ΚΙΝ.Α βρίσκεται
·        Τραγουδάνε οι αρχηγοί…

·        Πάντως αρχηγό βρήκαν
·        Όνομα βρήκαν(;)
·        Σιγά -σιγά θα βρουν και ιδεολογικό στίγμα  
·        Όσο για οπαδούς  τι να σου πώ….
·        Πάντως  το στίγμα είναι σαφές
·        Δεξιοδεξιό… κεντρώο…
·         Εγκληματική οργάνωση έχει διακινήσει διάφορα «έλαια», που τα εμφάνιζε ως Εξαιρετικά Παρθένα Ελαιόλαδα, με τις εξής εμπορικές επωνυμίες: «PAROS», «Karpos», «Λιοτριβειό», «Kriti», «Elias drops», «Ελαιώνας/Eleonas» και «CRETA drops». Ο ΕΦΕΤ καλεί τους καταναλωτές που έχουν στη κατοχή τους τα παραπάνω εμφανιζόμενα ως Εξαιρετικά Παρθένα Ελαιόλαδα, να μην τα καταναλώσουν.
·        Όσοι κατέχουν ποσότητες από τις παραπάνω επωνυμίες να τις χρησιμοποιήσουν  μόνο για λάδωμα…
·        Στον  κόσμο του ακροβατικού ροκ εν ρολ είναι γνωστό  ότι η Κατερίνα Τιχόνοβα είναι η μικρότερη κόρη του Ρώσου προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν.
·        Δεν είναι…τυχαία…
·        Μαρινάκης : Ο Συνταγματικός νομοθέτης έχει μεριμνήσει να κατοχυρώσει τη δυνατότητα του δημοσιογράφου, του διευθυντή και του αρχισυντάκτη, να διατυπώνει χωρίς φόβο και εξαρτήσεις την άποψη και το σχόλιό του. Να μην έχει ούτε εντολοδόχους ούτε λογοκριτές. Να είστε σίγουρος, κ. Καρτερέ, και εσείς και οι σύντροφοί σας, ότι στο «Βήμα», «Τα Νέα» και στα διαδικτυακά τους Μέσα αυτό αποτελεί βασική και απαραβίαστη αρχή.
·        Εδώ γελάνε και οι κότες και το παρδαλό κατσίκι…
·        Κιλιτσντάρογλου σε Ερντογαν: Λες στους πολίτες “πληρώστε φόρους, διαφορετικά θα πληρώσετε τριπλάσια πρόστιμα”, ενώ εσύ έχεις φτιάξει ένα άλλο σύστημα για τα παιδιά σου, τους οικείους σου και μεταφέρεις εκατομμύρια δολάρια από την Τουρκία», κατήγγειλε χθες τον Τούρκο πρόεδρο ο ηγέτης της κεμαλικής αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, εν μέσω ιαχών στην Κ.Ο. του κόμματός του, του CHP, με πιο ηχηρή το «Ερντογάν παραιτήσου!».
·        Εμ τι μόνο η «Μαρέβα» θα έχει Offshore
·        Αλλά έχω κάποιες απορίες
·        Αυτή η γυναίκα δεν έχει σπίτι ;
·        Εκτός του Βολταίρου
·        Δεν πλένει, δεν ζυμώνει , δεν καθαρίζει ;
·        Τι σόϊ …νοικοκυρά είναι;
·        Όλο με Offshore και ΜΚΟ νταραβερίζεται…
·        Έτσι διαλύονται οι οικογένειες …και πάει κατά διαόλου ο θεσμός…
·        Η Ανανέωση της άδειας χρήσης της γλυφοσάτης από την  ειδική Επιτροπή Γεωργίας στις Βρυξέλλες έδωσε το «πράσινο φως» για χρήση της  5 χρόνια ακόμα  παρά το γεγονός ότι είχε χαρακτηριστεί «πιθανώς καρκινογόνο» από το αρμόδιο Διεθνές Κέντρο Έρευνας του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας.
·        Να το θυμηθείς, η  Μέρκλ θα …πάει από  γλυφοσάτη
·        Όπως και εμείς…
·        Telegraph: επικαλούμενη πηγές από Ε.Ε και Βρετανία, οι διαπραγματευτές πέτυχαν μία «κατ' αρχήν συμφωνία, αναφορικά με τα 60 δισ. ευρώ που ζητούσαν οι Βρυξέλλες. Το ποσό που θα κληθεί να πληρώσει η Βρετανία θα κυμαίνεται μεταξύ 45-55 δισ. ευρώ. Την ίδια στιγμή οι Βρετανοί βουλευτές άσκησαν σφοδρή κριτική στην κυβέρνηση της Τερέζα Μέι απαιτώντας να δώσει στη δημοσιότητα όλες τις έρευνες και τα στοιχεία για τις οικονομικές συνέπειες που θα έχει το Brexit στη βρετανική οικονομία.Η κυβέρνηση έχει απαντήσει ότι υπάρχουν έγγραφα 850 σελίδων τα οποία έχει στη διάθεσή της η βρετανική επιτροπή για την ΕΕ στα οποία περιλαμβάνονται «ευαίσθητες πληροφορίες». Κυβερνητικοί αξιωματούχοι ανέφεραν ότι η δημοσιοποίηση όλων των στοιχείων θα υποβάθμιζε την πορεία των διαπραγματεύσεων.
·        Έ, ρε Λοβε…ρδος που σας χρειάζεται…
·        Ο Κυριάκος Μητσοτάκης πήγε στη Μάντρα και έταξε τα… άτακτα…
·        Μετά ξεπλύθηκε στο Σαρανταπόταμο…
·        Είδες τη φάτσα του Μπερλουσκόνι μετά τις πλαστικές επεμβάσεις ;
·        Όταν πεθάνει δεν θα τον θάψουν
·         θα τον ανακυκλώσουν…
·        Σαουδάραβας αξιωματούχος: Οι αρχές της Σαουδικής Αραβίας άφησαν ελεύθερο τον πρίγκιπα Μίτεμπ Αμπντάλα, ο οποίος συνελήφθη πριν από τρεις εβδομάδες στο πλαίσιο έρευνας για διαφθορά, αφού κατέβαλε περισσότερα από 1 δισεκατομμύριο δολάρια, Ο Μίτεμπ, που ήταν επικεφαλής του επίλεκτου σώματος της Εθνοφρουράς, ήταν μεταξύ των μελών της βασιλικής οικογένειας, των υπουργών και των αξιωματούχων που συνελήφθησαν στο πλαίσιο έρευνας για διαφθορά, την οποία ξεκίνησε ο πρίγκιπας διάδοχος Μοχάμεντ μπιν Σάλμαν
·        Κατάλαβες ...βλήμα 
·        Για την εξουσία και τα  λεφτά τα κάνει όλα ,ο  μίστερ …μπιν…
·        Κυριάκος Μητσοτάκης «Δέσμευσή μου να ολοκληρωθούν τα αντιπλημμυρικά»
·        Άμα έχεις …κολλητό το Σπίρτζη…
·        Α, ξέχασα και τα εξώδικα
·        Έχει δίκιο ο …οικογενειάρχης που την έχει σε … διάσταση
·        Κατά καιρούς…
·        Φώφη –Σταύρος αποφάσισαν «Κινημα Αλλαγής»
·        Τους άλλους δεν τους ρώτησαν;…
·        Ποιους άλλους;…
·        «Financial Times»: Η Ελλάδα ολοκλήρωσε επιτυχώς την εθελοντική ανταλλαγή ομολόγων (swap) ύψους 30 δισεκατομμυρίων ευρώ με στόχο την ενίσχυση της ρευστότητας και την προσέλκυση μακροπρόθεσμων επενδυτών , το swap ομολόγων «πήγε εξαιρετικά καλά. Η αποδοχή υπερέβη το 80%».
·        Και τρέχει στις μάντρες και τα καταράχια ο άλλος…
·        Ξεκίνησαν οι ηλεκτρονικοί  πλειστηριασμοί και αφορούν ακίνητα άνω των 300.000 ευρώ . Έναρξη  έγινε με μια υπερπολυτελή μεζονέτα στην Κηφισιά με τιμή εκκίνησης τις 718.000 ευρώ. Η κατοικία εμβαδού 300 τ.μ. με δύο θέσεις στάθμευσης έχει αποκτηθεί με στεγαστικό δάνειο και η συνολική οφειλή των δανειοληπτών ανέρχεται σε 1,26 εκατ. ευρώ και το δάνειο βρίσκεται σε οριστική καθυστέρηση από το 2013.
·        Μην… ξεχάσετε στη διαδρομή τις 300.000 για την πρώτη κατοικία γιατί δεν σας ξεπλένει ούτε ο Σαρανταπόταμος…
·        Επιστολή προς το ΕΣΡ, για τις δραστηριότητες της Μονάδας Ερευνών Κοινής Γνώμης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας – ΠΑΜΑΚ, απέστειλαν οι βουλευτές Πάνος Σκουρολιάκος (ΣΥΡΙΖΑ – Περιφέρεια Αττικής), Αθανάσιος Παπαχριστόπουλος (ΑΝΕΛ Β Αθηνών) και Ιωάννης Σαρίδης (Ένωση Κεντρώων Α Θεσσαλονίκης). 
·        Να ελεγχθούν οι ΠΑΜΑΚά(χ)ριστοι…
·        Παπαδημούλης: «Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο θα εγκρίνει ψήφισμα για την εντεινόμενη κρίση στην Υεμένη, με πρόταση για εμπάργκο πώλησης όπλων προς τη Σαουδική Αραβία. Η Ευρωομάδα της Αριστεράς θα το υπερψηφίσει. Ελπίζω να κάνουν το ίδιο όλοι οι Έλληνες Ευρωβουλευτές. Είμαι δε βέβαιος ότι η κυβέρνησή μας θα κάνει αυτό που πρέπει».
·        Πάντα Αισιόδοξος…
·        Θ. Παπαδημητρίου -:Αναφορικά με τις ηχητικές συνομιλίες, ισχυρίστηκε ότι ότι η ηχογράφηση έγινε σε φυσικό χώρο, χωρίς να ξέρει από ποιόν κι ότι τα επίμαχα ντοκουμέντα είναι προϊόν μοντάζ. αλλά δεν αρνήθηκε πως είναι η φωνή του που ακούγεται στο ηχητικό υλικό, υποστήριξε ωστόσο ότι το υλικό είναι παραποιημένο και αποτελεί συρραφή συνομιλιών του. Το υλικό  θα σταλεί στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών προκειμένου να δοθεί ή όχι η σχετική άδεια χρήσης του από τα μέλη της Εξεταστικής.
·        Ε ρε γλέντια…


Δεν υπάρχουν σχόλια: