ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2017

Συνάντηση με τον Βίτσα για την Σχολή Πυροβολικού


Φωτογραφία αρχείου από τη Σχολή Υπαξ/κών.

Συνάντηση με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εθνικής Άμυνα κ. Δημήτρη Βίτσα πραγματοποίησε την Τετάρτη 22/11 στο Υπουργείο Άμυνας, ο βουλευτής Αττικής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Πάντζας και Κοσμήτορας της Βουλής των Ελλήνων, συνοδευόμενος από τον Δήμαρχο Μεγαρέων κ. Γρηγόρη Σταμούλη, προκειμένου να συζητήσουν για την υλοποίηση του πάγιου αιτήματος των πολιτών της Νέας Περάμου για την διάνοιξη του δρόμου στο παράλιο μέτωπο της Σχολής Πυροβολικού.

Συγκεκριμένα, το έργο αφορά σε δημιουργία πεζοδρόμου στο στρατόπεδο «Γεωργιάδη» της Σχολής Πυροβολικού, με σκοπό την ασφαλή διακίνηση μαθητών προς τα σχολικά συγκροτήματα της Νέας Περάμου. Το Στρατόπεδο «Γεωργιάδη» βρίσκεται εντός του αστικού ιστού της πόλης της Ν. Περάμου το οποίο ξεκινά από την Π.Ε.Ο. Αθηνών Κορίνθου και εκτείνεται νότια έως και την παραλία, με αποτέλεσμα οι μαθητές λόγω της μη ύπαρξης άλλης οδού, να κινούνται εντός της Π.Ε.Ο.Α.Κ. προς και από τα σχολικά συγκροτήματα.
Κατά την συζήτηση του χρόνιου αυτού προβλήματος που αντιμετωπίζουν οι μαθητές της Νέας Περάμου, ετέθη από τον βουλευτή Αττικής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Γιώργο Πάντζα προς τον Αναπληρωτή Υπουργό Άμυνα κ. Δημήτρη Βίτσα, το ενδεχόμενο να αναλάβει το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας την υλοποίηση του έργου μέσω των υπηρεσιών και των τεχνικών μονάδων που διαθέτει για τεχνικά έργα που υπάγονται στο Υπουργείο, ώστε να αποφευχθούν και να παρακαμφθούν τα σοβαρά γραφειοκρατικά εμπόδια που θα προκύψουν κατά την πορεία υλοποίηση του έργου, εάν αυτό εκτελεστεί από τον Δήμο και τα συναρμόδια Υπουργεία. 
Ο Αναπληρωτής  Υπουργός Εθνικής Άμυνα κ. Δημήτρης Βίτσας από την πλευρά του έδειξε κατανόηση στο πρόβλημα και υποσχέθηκε να εξετάσει την πρόταση του κ. Πάντζα με τις υπηρεσίες του Υπουργείου, προκειμένου να διαπιστώσει τις τεχνικές παρεμβάσεις που απαιτούνται, ούτως ώστε να κινηθεί το χρόνιο αυτό πρόβλημα στην κατεύθυνση της γρήγορης επίλυσής του. Συμφωνήθηκε δε, να προγραμματίσουν νέα συνάντηση σε ικανό χρόνο και όταν θα έχει ολοκληρωθεί από πλευράς του Υπουργείου η επεξεργασία του φακέλου που κατέθεσε ο Δήμαρχος Μεγαρέων κ. Γρηγόρης Σταμούλης με τις τεχνικές μελέτες του έργου,τις οποίες εκπόνησαν οι υπηρεσίες του Δήμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: