ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2017

«Στους Δρόμους του ΕΣΠΑ» Ανοικτή εκδήλωση – Παρουσίαση




Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας διοργανώνει εκδήλωση με τίτλο «Στους Δρόμους του ΕΣΠΑ» που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 18.00, στο Αρχαιολογικό Μουσείο Πάτρας.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της 3ης  Επιτροπής Παρακολούθησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Δυτική Ελλάδα 2014-2020» και οργανώνεται με την υποστήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.
Θα ξεκινήσει με ανοιχτή ξενάγηση στο Αρχαιολογικό Μουσείου της Πάτρας και θα ακολουθήσει η εναρκτήρια ομιλία του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Απόστολου Κατσιφάρα.
Στη συνέχεια, η Άλκηστις Σταθόπούλου Προϊσταμένη Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης Ε.Π. «Δυτική Ελλάδα 2014-2020», θα αναφερθεί στην πορεία του Επιχειρησιακού Προγράμματος 2014-2020.
Ακολούθως, θα παρουσιαστούν σημαντικά έργα που έχουν υλοποιηθεί ή δρομολογηθεί στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και συγκεκριμένα:
-         «Κατασκευή Αρχαιολογικού Μουσείου Πατρών»
Εισηγητής: Κωνσταντίνος Φρισήρας, προϊστάμενος Διεύθυνσης Μελετών και Εκτέλεσης Έργων Μουσείων και Πολιτιστικών Κτιρίων (ΥΠΠΟΑ)
-         «Μικρή Περιμετρική Πατρών, όνειρο δεκαετιών για την Πάτρα»
Εισηγήτρια: Αδαμαντία Κατσαϊτη , Τοπογράφος Μηχανικός Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας – επιβλέπουσα έργου
-         «Βελτίωση Προσβασιμότητας περιοχής Τουρλίδας»
Εισηγήτρια: Ειρήνη Καραθανάση, Διευθύντρια Τεχνικών Υπηρεσιών Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας
-         «Λιμάνι Κατακόλου: Παρελθόν –Παρόν – Μέλλον»
Εισηγήτρια: Κατερίνα Αρκουμάνη, προϊσταμένη τμήματος Συγκοινωνιακών Έργων Π.Ε Ηλείας.
-«Κοινωνικές Υποδομές, χρηματοδότηση, ανάπτυξη και πολιτισμός στην πόλη των Πατρών»
Εισηγητής: Βασίλειος Χριστόπουλος, Συγγραφέας

Δεν υπάρχουν σχόλια: