ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2017

Παπαδημούλης: Τα λάθη των θεσμών πλήρωσε ο λαός!

Τα βασικά συμπεράσματα της έκθεσης του Ευρωπαϊκού Ελεγκτικού Συνεδρίου για τα τρία Μνημόνια της Ελλάδας παρουσίασε στην Επιτροπή Ελέγχου του Προϋπολογισμού του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ο Baudilio Tomé Muguruza, μέλος του Ευρωπαϊκού Ελεγκτικού Συνεδρίου και αρμόδιος για την έκθεση.


Επιτροπή και θεσμοί υποτίμησαν εμφανώς την ελληνική οικονομική κρίση -Δεν αποκαταστάθηκε η ικανότητα της Ελλάδας να χρηματοδοτηθεί πλήρως στις χρηματοπιστωτικές αγορές - Η ΕΚΤ αρνήθηκε να συνεργαστεί στην έκθεση του Ελεγκτικού Συνεδρίου για τον Ενιαίο Εποπτικό Μηχανισμό, αναφέρεται στην έκθεση.  

Λαμβάνοντας το λόγο, ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, τόνισε ότι η έκθεση του Ελεγκτικού Συνεδρίου καταγράφει λάθη στο σχεδιασμό των προγραμμάτων, αποτυχία στις βασικές τους προβλέψεις και έλλειμμα διαφάνειας και δημοκρατικής λογοδοσίας. Συνεχίζοντας, ο Δ. Παπαδημούλης ανέφερε ότι τα λάθη στο σχεδιασμό των προγραμμάτων και τις αποτυχημένες προβλέψεις, τα έχει πληρώσει με βαρύτατο τίμημα ο ελληνικός λαός και πως παρόλο που σήμερα η Ελλάδα έχει αρχίσει να ανακάμπτει και να υπεραποδίδει στους στόχους, τα προβλήματα παραμένουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: