ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2017

Ευτυχισμένες γιορτές, Καλά χριστούγεννα από σήμερα



Χριστουγεννιάτικη όψη πήρε από σήμερα Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2017 η Πάτρα καθώς ο Δήμαρχος Πατρέων το απόγευμα  άναψε τον εορταστικό διάκοσμο της πόλης, σηκώνοντας τον διακόπτη των δημοτικών ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων που έκανε την φύση να λάμψει. 


Χιλιάδες λαμπάκια φώτισαν το κέντρο της Πάτρας, σημαίνοντας το εναρκτήριο λάκτισμα  για ξέφρενη είσοδο στην εορταστική περίοδο μέχρι τα Θεοφάνεια. 

Και ο Θεός βοηθός, συν το επίδομα αλληλεγγύης που δίδεται από χθες από το υπουργείο της Θεανούς Φωτίου, στους επτά από τους δέκα Έλληνες και για δεύτερη χρονιά επιβεβαιώνεται ότι το φως του φάρου στην άκρη της θάλασσας, θα μας οδηγήσει σε ήρεμα νερά το Φθινόπωρο του 2018, με την έξοδο από τα μνημόνια και κυρίως θα μας προφυλάξει από κινδύνους που καραδοκούν μετά. 

Από Κύκλωπες και Λαιστρυγόνες, αλλά κι από καλλικάντζαρους που παραμονεύουν να βγουν στην επιφάνεια του πάνω κόσμου. Και να βρουν την ευκαιρία, να μας τα κάνουν πάλι... γυαλιά καρφιά, όσα  μοχθήσαμε επί τρία χρόνια τώρα, από τον Ιανουάριο του 2015. 

Φυσικά, όπως και νάχει το πράγμα, νομοτέλεια είναι ότι οι... ζερζεβούληδες με την μακριά ουρίτσα τους, θα ξαναμπούν στην τρύπα τους, για να περάσουν το υπόλοιπο του χρόνου τους στον κάτω κόσμο της Κόλασης. 

Εκεί που οι λιγότερο αμαρτωλοί θα πατούν στα κεφάλια των δήθεν αναμάρτητων του καπιταλιστικού συστήματος, που θα αναλογίζονται μας πως γίνεται αυτοί να έχουν το κεφάλι έξω από το κατράμι της κολάσεως, αφού «μαζί τα φάγαμε», κατά την γνωστή ρήση του... αναμάρτητου Θεο-δώρητου Πάνκακου! 

Μα και του παιδιού της Ζήμενς, που θεωρεί φυσικό να καταφεύγουν οι όμοιοί τους στις οφσόρ για να εξασφαλίσουν τα κέρδη που έβγαλαν από την καθημαγμένη Ελλάδα, αποφεύγοντας να πληρώσουν το φόρο που τους αναλογεί.

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ λοιπόν κι ας ενδυθούμε το θερμό χριστουγεννιάτικο κλίμα που ξεκίνησε να θερμαίνει τις καρδιές μας από σήμερα, με αποκορύφωση την προσμονή του του γενειοφόρου γέροντα μαντατοφόρου καλών ειδήσεων, που βρίσκονται  στο σάκο που κουβαλά από την μακρινή παγωμένη χώρα.

ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ - ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ
        

Δεν υπάρχουν σχόλια: