ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017

Καμμένος: Βορίδης και Λοβέρδος παιδιά του Μαρινάκη

Μία αποκάλυψη που οπωσδήποτε θα επιταχύνει τις εξελίξεις στην δικαστική διερεύνηση του εθνικού σαμποτάζ με φόντο τη συμφωνία με την Σαουδική Αραβία, έκανε  στο δελτίο του ΑΝΤ1 και στο Νίκο Χατζηνικολάου ο υπουργός εθνικής άμυνας Πάνος Καμμένος. Σύμφωνα λοιπόν με τον υπουργό, ο άνθρωπος που κρατικοί λειτουργοί και πολιτικοί τον παρουσίαζαν ως αξιόπιστη πηγή, είχε εμφανιστεί στο Υπουργείο είχε εμφανιστεί στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας ισχυριζόμενος ότι είναι σύμβουλος του Σαουδάραβα ΥΕΘΑ.


Όταν όμως του ζητήθηκε ανάλογη εξουσιοδότηση, κάποιο έγγραφο που να τεκμηριώνει τα λεγόμενα του, οποιοδήποτε έγγραφο με σφραγίδα του κράτους της Σ. Αραβίας έστω, διαπιστώθηκε ότι όχι μόνον δεν υπήρχε, αλλά η «πηγή» δεν άφησε ούτε κάρτα επισκεπτηρίου!

Σύμφωνα με το Olympia.gr η αποκάλυψη αυτή σε συνδυασμό με την αποκάλυψη του Τάσου Τέλλογλου ότι η πηγή λειτουργούσε υπέρ των συμφερόντων της Σαουδικής Αραβίας έναντι των ελληνικών συμφερόντων, εξηγεί πολλά και δίνει νέα διάσταση στην έρευνα που ήδη διενεργείται.
Πως είναι δυνατόν αυτού του είδους η πηγή να παρουσιάζεται ψευδώς ως επίσημο κράτος της Σαουδικής Αραβίας. Από κρατικούς μάλιστα λειτουργούς. Ποιοι το έκαναν, και με ποια κίνητρα.
Πως είναι δυνατόν να υπάρχει συνέργεια πολιτικών και κρατικών λειτουργών με έναν άνθρωπο όποιος υπερασπίζεται συμφέροντα τρίτης χώρας έναντι των εθνικών συμφερόντων.

Με ποια σκοπιμότητα βουλευτές της αντιπολίτευσης εξαπάτησαν ακόμα και το κοινοβούλιο ισχυριζόμενοι ότι τα στοιχεία που διαθέτουν προέρχονται από το επίσημο κράτος της Σαουδικής Αραβίας, ενώ στην ουσία προερχόταν από «πηγή» που αποδείχτηκε πως δεν είχε καμία σχέση με το επίσημο κράτος της Σ. Αραβίας, αλλά όμως λειτουργούσε εναντίον των ελληνικών συμφερόντων.
Σε όλα αυτά θα κληθεί να απαντήσει πλέον η ελληνική δικαιοσύνη.

Επίσης ο Πάνος Καμμένος είπε ότι ο βουλευτής της ΝΔ, Μάκης Βορίδης και ο Ανδρέας Λοβέρδος τα παίρνουν επισήμως από τον εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη. 

ΒΛΕΠΕ το βίντεο: Ο Π. Καμμένος στον ΑΝΤ1 για τα βλήματα σε Σ. Αραβία... 

Δεν υπάρχουν σχόλια: