ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2017

«Αλέξη σου γράφω κι εγώ όπως ο Περιφερειάρχης» Δ.Ε.


«Δεν μπορεί να ευνοούνται πάντα οι μπαταχτσήδες και οι “πονηροι” που με κλεμμένα μεροκάματα και θαλασσοδάνεια το έπαιζαν "επιχειρηματίες"» γράφει η Ουρανία Μπίρμπα σε ανοιχτή επιστολή της προς τον Αλέξη Τσίπρα!!

Πρώτη κόντρα της δημοτικής συμβούλου της ΡΑΠ, Ουρανίας Μπίρμπα, για την προστασία πρώτης κατοικίας, με τον Απόστολο Κατσιφάρα


Από την προσωπική σελίδα της στο fb η Ουρανία Μπίρμπα, δημοτική σύμβουλος της ΡΑΠ, ζητάει από τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα να κάνει διαχωρισμό ηλεκτρονικών πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας και επέκταση στα όρια προστασίας της πρώτης κατοικίας και μετά το 2018, σύμφωνα με το θεσμικό πλαίσιο, που επανέφερε η σημερινή κυβέρνση.

Αυτά σε αντίθεση με τον Περιφερειάρχη Δυτ. Ελλάδας, που ζητά να κατοχυρωθούν με συνταγματική αναθεώρηση, όποτε αυτή γίνει, αλλά και σε αντίστοιξη με την γενική απαγόρευση πλειστηριασμών, που προωθείται αλόγιστα από το αντικυβερνητικό σύμπλεγμα, δίνοντας την ευκαιρία σε στρατηγικούς κακοπληρωτές, εκμετάλευσης της αδυναμίας επιβολής, υπό το βάρος της μη εξειδικευμένης διαμαρτυρίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανάρτηση της δημοτικής συμβούλου Ουρανίας Μπίρμπας: 


Αλέξη σου γράφω κι εγώ όπως ο περιφερειάρχης,
Η κυβέρνηση οφείλει :
-να επεκτείνει και μετά το 2018 τα όρια προστασίας της πρώτης κατοικίας σύμφωνα με το ψηφισμένο θεσμικό πλαίσιο που αυτή η κυβέρνηση επανέφερε (γιατί οι σαμαροβενιζέλοι είχαν ήδη καταργήσει ουσιαστικά το νόμο Κατσέλη).
- να διαχωρίσει τη διαδικασία των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας από τους υπόλοιπους πλειστηριασμούς.
• Επίσης δεν είναι δυνατόν να συναινέσουμε μέσα από καμία καμπάνια της περιφέρειας περί συνταγματικής αναθεώρησης (που θα γίνει σε 10χρόνια αν γίνει!) «περι δικαιώματος στη στέγη»!! να ξεσπιτώνονται οικογένειες και να δίνονται χαμοκέλες

Τέλος δεν μπορεί να παρέχεται προστασία σε όσους έχουν τη δυνατότητα να πληρώνουν τα δάνειά τους και δεν το κάνουν σε βάρος εκείνων που έχουν πραγματική αδυναμία, δεν μπορεί να ευνοούνται πάντα οι μπαταχτσήδες κ οι “πονηροι” που με κλεμμένα μεροκάματα κ θαλασσοδάνεια το έπαιζαν «επιχειρηματίες»!!

______________

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Επιστολή Κατσιφάρα στον Αλέξη για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς

Δεν υπάρχουν σχόλια: